Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ demiş ve telif yemişti! Mert Demir ilk kez konuştu

Mert Demir ‘Ateşe Düştüm’ü kendi tarzına göre yorumlayıp dijital platformlarda yayınlayan Yılmaz Morgül'e telif atmıştı. Geçtiğimiz gün Candaş Tolga'nın sunduğu Az Önce Konuştum'a konuk olan şarkıcı, konu hakkında ilk kez konuştu.

|

Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği "Antidepresan" şarkısıyla kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan ve şimdilerde gerek müzik hayatı gerek Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısını hit parçaları arasına yazdırmıştı.

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI

Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı "Ateşe Düştüm" kısa sürede yılın favori parçalarından biri haline gelmişti.

"BUNU YAŞAT BANA"

Morgül, geçtiğimiz aylarda katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında, Mert Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirmişti.

KLİP KALDIRILDI

Kendi yorumunu yapan Morgül, dijital platformlarda 'Ateşe Düştüm' şarkısını tamamen seslendirdiği klibini sevenlerine sunmuştu. Morgül'ün klibi telif engeline takılmış ve MESAM/MSG tarafından kaldırılmıştı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Konu üzerine pek açıklama yapmayan Mert Demir geçtiğimiz gün katıldığı programda ilk kez konuştu. Tolga'nın 'Ateşe Düştüm’ü Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız' sözleri üzerine ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

O şarkıda hikâyenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bi şey yok. Antidepresan’da da Nihat Doğan’la aynısı oldu.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.