Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yapay zeka Emre Altuğ!

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un yeni şarkısı 'Aşk Bence'yle müzikseverlerle bir kez daha buluştu. Şarkının klibinde Emre Altuğ'un yer aldığı sahneler, yapay zeka yardımıyla oluşturulan bir karakter olarak tasvir edildi.

|

Türk pop müziğinin başarılı ismi Emre Altuğ yeni şarkısı 'Aşk Bence'yle müzikseverlerle bir kez daha buluştu. Söz ve müziğine Sheyh Ree ve Şahin Ağasoy'un imza attığı şarkının düzenlemesini Ozade yaptı.

Şarkının klibi dijital içerik üreticisi İbrahim Özdağ tarafından yapay zeka yardımıyla bir ay süren bir çalışma sonucu oluşturuldu.

Özdağ'ın dijital ortamda yapay zeka yardımıyla oluşturduğu 3000 kare fotoğrafla elde edilen 500 videonun montajlaması sonucunda elde edilen klipte Emre Altuğ'un yer aldığı sahneler, sanatçının onlarca fotoğrafından yine yapay zeka yardımıyla oluşturulan bir karakter olarak tasvir edildi.

'Aşk Bence' DMC etiketiyle tüm platformlarda yerini aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.