Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Usta sanatçılar Ayla Algan ve Türker İnanoğlu'na vefa ödülü!

1975 yılında kurulan Film-San Vakfı, ilk kez ödül töreni düzenliyor. 4 Ocak 2024'te vefat eden Ayla Algan ve 2 Nisan 2024'te hayatını kaybeden Türker İnanoğlu'na da 'vefa ödülü' verilecek.

|

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek Film-San Ödül Töreni, 9 Eylül’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sunuculuğunu Meral Konrat ve Kıvanç Terzioğlu’nun üstleneceği gecede, 2023-2024 sezonunda sinema filmleri ve dizilerde yer alan başarılı isimler ödüllendirilecek.

Ödül alacak isimleri Engin Çağlar, Meral Konrat, Atılay Uluışık, Neslihan Akça, Semih Akça, Sevinç Özer, Derya Özgören, Murat Özen ve Kıvanç Terzioğlu'ndan oluşan jüri belirleyecek. Organizasyonda Ayla Algan ile Türker İnanoğlu, vefa ödülü ile onurlandırılacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.