Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Ünlü oyuncular Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, soluğu plajda aldı. Şezlonglarında uzun süre sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde denize giren ikilinin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.

|

Son olarak 'Çember' adlı dizide rol alan Tuvana Türkay, usta oyuncu Asuman Dabak ile önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Birlikte rol aldıkları projenin Hisarcık'taki çekimlerini tamamlayan ikili, soluğu plajda aldı.

Türkay ile Dabak uzun süre şezlonglarında sohbet ettiler. Akşama doğru denize giren ikilinin keyifli halleri, objektiflere böyle yansıdı.

GÜNEŞLENMEYE DEVAM ETTİLER

Bir ara köpeği Iggy'yi de denize sokan Türkay, onunla oyun oynadı. Oyuncu arkadaşlar, denizden çıkar çıkmaz şezlonglarına geçerek güneşlenmeye devam ettiler.

"ERKEN BİTEN SET"

Öte yandan kısa bir süre önce iş insanı İzzet Antebi ile yollarını ayıran 32 yaşındaki Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde 5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaşmıştı.

Güzel oyuncunun "Erken biten set" notuyla peş peşe yayınladığı karelere; "Böyle bir güzellik olabilir mi ya?", "Deniz kızı" ve "Şahanesin" gibi yorumlar yazılmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.