Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Oğulcan Engin-İlayda Alişan aşkı tam gaz! Çeşme'de romantik anlar yaşadılar

Geçen sene başlayan ilişkileriyle sık sık magazin gündemine gelen Oğulcan Engin ile sevgilisi İlayda Alişan, Çeşme'ye tatile gitti. İskelede el ele yürüyüş yapan ikilinin keyifli anları, kameralara yansıdı.

|

Geçtiğimiz yaz başından beri birlikte olan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak olan Melike Şahin konserine el ele gelmişti.

Engin, muhabirlerin “Oğulcan bey hayırlı uğurlu olsun birlikteliğiniz çok yazıldı, konuşuldu. Ne söylemek istersiniz?” sorusuna; “Arkadaşlar konsere geç kaldık ama biz İlayda ile zaten arkadaştık ve arkadaşlığımız sevgiye dönüştü” demişti.

"CEVAP VEREMİYORUM"

İlayda Alişan ise “Seda Sayan ile tanıştınız mı?" sorusu üzerine; "Özel hayat hakkında sorulara çok fazla cevap veremiyorum. Her şey çok güzel gidiyor" demekle yetinmişti.

SOLUĞU ÇEŞME'DE ALDILAR

Aşkları tam gaz devam eden ikili, soluğu Çeşme'de aldı. Ünlü çift, arkadaşları ile beraber gittiklerin bir plajda objektiflere takıldı.

Oldukça mutlu olan aşıklar bir ara plajın iskelesinde el ele yürüyüş yaparak romantik anlar yaşadı.

DENİZDE ŞAKALAŞTILAR

İlerleyen saatlerde denize giren Alişan, sevgilisi Engin’e 'gel' işareti yaparak yanına çağırdı. Bir türlü suya giremeyen Engin, sonunda cesaretini toplayarak sevgilisini yanına giderek yüzdü.

Deniz içerisinde birbirlerine su atarak şakalaşan İkili, daha sonra localarına geçerek güneşlenmeye devam ettiler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.