Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sinan Çetin emekli oldu! 'Yoruldum artık'

1980 yılında ilk uzun metrajlı filmini çeken, 'Çiçek Abbas' kariyerinde dönüm noktası olan Sinan Çetin, önceki gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntüledi. 71 yaşındaki yönetmen, "Bir daha film çekmeyeceğim" dedi.

|

Sinemaya 1975 yılında Zeki Ökten'in çektiği 'Hanzo' filminde yönetmen yardımcılığı yaparak başlayan Sinan Çetin, 1980'de ilk uzun metrajlı filmi 'Bir Günün Hikayesi'ni çekti.

"EMEKLİ OLDUM"

'Çiçek Abbas', '14 Numara', 'Çirkinler de Sever' ve 'Berlin in Berlin' gibi ödüllü filmleri yöneten Sinan Çetin, "Bir daha film çekmeyeceğim, emekli oldum artık" dedi.

Birçok projeye imza atan yönetmen, "Neden böyle bir karar aldınız?" sorusuna, "Yoruldum artık" yanıtını verdi.

"YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU"

Geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda oğlu Rafael Cemo ile görüşmediğini söylediği hatırlatılan Çetin, "Yanlış anlaşılma oldu orada" ifadelerini kullandı.

Ünlü yönetmen, oğlu Rafael Cemo Çetin ve oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in magazin gündeminden düşmeyen ilişkisi hakkında ise "Mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.