Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şevval Sam: Yoğum tempoda çalışıyorum

Ekranların ve sahnelerin başarılı ismi Şevval Sam, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. 'Yasak Elma' dizisinde 'Ender' karakterine hayat veren sanatçı, kısa süre mağazaları dolaşıp, alışveriş yaptı.

|

Yoğun tempoda çalıştığını ve fırsat buldukça dışarı çıktığını belirten Şevval Sam, "Haftanın dört günü sette geçiyor. Geriye kalan üç gün sahne ve stüdyo çalışmalarımız oluyor. Bu yılı yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyorum. Havalar her ne kadar yazdan kalma olsa da şimdiden yaz ayını ve tatil yapmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

İki sürpriz proje üzerinde çalıştığını sözlerine ekleyen ünlü sanatçı, "Güzel projelerimiz olacak. İki proje üzerinde çalışıyoruz, netleşmeden detayları vermeyeyim şimdilik" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.