Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen 'Prestij Meselesi' filmi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor.

|

Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle vizyonuna ara verilen; ünlü şarkıcılar Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhret yolculuğunu konu alan Prestij Meselesi'nin yeni afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Meral Çetinkaya, Nursel Köse, Murat Han, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten ve Ali Erkin'in yer aldığı yapım, 2 Haziran’da vizyona girecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.