Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özge Ulusoy'un tatil planı! 'Yazlıkçılık kazanacak'

Ünlü manken Özge Ulusoy, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen tescilli güzel, tatile Eylül ayında çıkacağını ve ailesinin yazlığına gideceğini söyledi.

|

2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve sonrasında podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy, yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekmişti.

"BURNUM DIŞINDA YÜZÜMDE ESTETİK YOK"

41 yaşındaki tescilli güzel, Haziran 2021'de yaptığı açıklamada, "Yüzümde burnum dışında bir estetiğim yok. Onu da her yerde söylüyorum zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz ay ise Nişantaşı'nda görüntülenince panik olan ünlü isim, "Lütfen yanıma gelip, yakından çekmeyin. Yüzümde işlem var" sözleriyle muhabirlerden ricada bulunmuştu.

"ŞU AN ARA ARA TATİL YAPIYORUM"

Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün yine Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Model, ayaküstü gazetecilerle konuşarak tatile Eylül ayında çıkacağını söyledi.

"Çekimler devam ediyor. Şu an ara ara tatil yapıyorum" diyen Ulusoy, "Eylülde yurt dışı olacak. Biraz havalar serinsin ve sakinleşsin diye bekliyorum" şeklinde konuştu ve ekledi:

Eylül ayında yurt içinde de tatil yapacağım. Ailemin yazlığı var oraya gideceğim. Tatili çekirdek çitleyerek geçireceğim. Yazlıkçılık kazanacak.

"İTALYA DÜŞÜNÜYORUZ"

Yunan Adaları'nın uygun fiyatlı olmasının sorulması üzerine Özge Ulusoy, "İnanılmaz fiyatlar duyuyorum ama gitmedim. Şu an orası için planımız yok. İtalya düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.