Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk, Bodrum'da! Görev Mercan'ı uyutmak

Özge Özpirinçci, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk, üç yaşındaki kızı Mercan ve yakın arkadaşı Meriç Aral ile Bodrum Ortakent'te objektiflere yansıdı.

|

Oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızları Mercan'la Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Özpirinçci, önceki gün ailesi ve meslektaşı Meriç Aral ile Ortakent'te bir beach'teydi.

ANNEDEN YARDIM İSTEDİ

Bir süre Mercan'ı uyutmaya çalışan Yamantürk, başarılı olamayınca bu görevi anneye devretti. Kısa sürede Mercan'ı uyutan Özpirinçci, yakın arkadaşı Meriç Aral ile koyu sohbete daldı.

15 DAKİKA SUYA ALIŞMA SÜRECİ

Birlikte denize giren yakın arkadaşların, suyun soğukluğu karşısındaki mimikleri tebessüm ettirdi. Denizde bol bol sohbet edip kahkaha atan ikili, yaklaşık 15 dakika süren alışma aşamasından sonra kendilerini serin sulara bıraktı.

ROLLER DEĞİŞTİ

Burak Yamantürk, eşi denizdeyken Mercan'ın yanına uzanarak, kızına göz kulak oldu.

Özge Özpirinçci, denizden çıktıktan sonra roller değişti. Yamantürk, Mercan'ı annesine emanet ederek, denizin keyfini çıkardı.

PIERCING DİKKAT ÇEKTİ

Yamantürk'ün göğsüne taktırdığı piercing dikkatlerden kaçmadı. Ailece denizin keyfini çıkaran ünlü çift, daha sonra eşyalarını toplayarak beach'ten ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.