Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Murat Ceylan'la aşk haberleri çıkmıştı! Dilara Aksüyek konuya açıklık getirdi

Son olarak final yapan TRT 1 dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda 'Feride' karakteriyle kamera karşısına geçen Dilara Aksüyek, Bebek'te görüntülendi. Senaryo okuduğunu söyleyen oyuncu, Murat Ceylan ile hakkında çıkan aşk dedikodularına da yanıt verdi.

|

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan geçtiğimiz sene Cihangir'de bir mekanda objektiflere takılmıştı.

Kameraları görünce panik olan ikili, "Sevgili değiliz" diyerek yanlış bir şey yazılmaması için gazetecilere ricada bulunmuştu.

"BİZ SADECE ARKADAŞIZ"

Flaşlar patlayınca panik olan Aksüyek şu açıklamayı yapmıştı:

Arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var. Biz çok iyi iki arkadaşız, sevgili değiliz. Lütfen yanlış bir anlaşılma olmasın, yanlış da yazılmasın rica ediyoruz. Güzel güzel sohbet ediyorduk, beni de çok güldürüyordu; ta ki siz gelene kadar... Biz sadece arkadaşız.

"GÜZEL ŞEYLER YAZIN"

Ceylan ise, "Arkadaşlar güzel güzel sohbet ediyorduk siz gelene kadar, güzel şeyler yazın" demekle yetinmişti.

"YALNIZLIĞIM VE BEN"

Dilara Aksüyek, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Senaryo okuduğunu söyleyen oyuncu, "Heyecanlandığım bir şey olursa eylülde ekranda olmak istiyorum" dedi.

Aşk hayatıyla ilgili sorulara Aksüyek, "Yalnızlığım ve ben. Murat Ceylan'la aşk haberleri çıktı. Yakın arkadaşım. 'Aşk diye' yazılan fotoğrafı buzdolabımın üzerine koydum" dedi.

"ÖZEL FORMÜLÜM YOK"

Fit haliyle hep dikkat çeken Aksüyek, "Özel formülüm yok. Disiplinli spor yapıyorum. Tatilde arkadaşlarımla Alaçatı yapacağım. Babamların yanına İzmir'e gideceğim. Belki yurt dışı da olabilir" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.