Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Miami sokaklarında esti geçti! Petek Dinçöz kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Miami'nin sokaklarında adeta bir güneş gibi parladı. Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle gözleri üzerine çekti. Şu sıralar tatiline Miami'de devam eden Dinçöz, mayolu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

|

Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla büyük ilgi toplayan Petek Dinçöz, Miami'de tatilin keyfini çıkarıyor.

Son zamanlarda pozlarıyla ve iddialı tarzıyla gündemde adından söz ettiren Dinçöz, bu kez Miami sokaklarında mayo ile görüntülendi.

İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiş sonra da apar topar dönerek gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti.

Dinçöz, büyük bir aradan sonra sahnelere de geri döndü.

PEŞ PEŞE YAYINLADI

Geçtiğimiz günlerde market alışverişini paylaşan ve poposuna protez yaptırdığına yönelik iddialarla gündeme gelen Dinçöz, son olarak Miami sokaklarında mayolu gezerken çekildiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

GÜNDEM OLDU

Sokaklarda altın sarısı mayosuyla yürüyen ve klip çeken Dinçöz, fit vücuduyla da dikkati çekti. Ünlü isim sevenlerinden tam not aldı. Güzel şarkıcının pozları, kısa sürede magazin gündemine konu oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.