Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mert Demir paylaştı, Serenay Sarıkaya kayıtsız kalmadı! 'O tişört benim'

Son dönemin en popüler parçalarından 'Ateşe Düştüm'de imzası olan Mert Demir ile magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Serenay Sarıkaya'nın aşkı doludizgin devam ediyor. Her adımları olay olan ünlü çiftten güzel oyuncu, müzisyen sevgilisinin sosyal medya paylaşımına dikkat çeken bir yorum yaptı.

|

Çok izlenen yapımlarda kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya (31) ile Ateşe Düştüm'le adından sıkça söz ettiren Mert Demir'in (30) ilişkisi geçtiğimiz ay belgelenmişti.

Uzun süredir haklarında çıkan 'aşk' iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih eden ikili, Kuruçeşme'de romantik bir akşam geçirmişti.

İLK KEZ EL ELE

Birlikte Milano tatiline çıkan, sosyal medya yorumları dikkatlerden kaçmayan sevgililer, İstanbul’un göbeğinde bir mekandan kahkahalarla el ele çıkarak adeta düşman çatlatmıştı.

Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, soruları yanıtsız bırakırken, ünlü oyuncunun Ortaköy'deki yeni evinin yolunu tutmuştu.

SERENAY'DAN YORUM, DEMİR'DEN CEVAP

İkili, bir kez daha sosyal medya yorumlarıyla gündeme geldi. Sarıkaya, Demir'in kapak fotoğrafına, gülücük ve roket emojisiyle birlikte "O tişört benim" mesajını yazdı.

Ünlü şarkıcı, sevgilisine kırmızı gül emojisiyle karşılık verdi. Karşılıklı romantik yorumlarda bulunan ikili, ilişkilerinin mutlu şekilde devam ettiği mesajını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.