Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'MasterChef All Star' şampiyonu Esra Tokelli: Hayatımda yaptığım en doğru hareket!

Canlı yayınlanan finalde Tahsin Küçük'ü mağlup eden Esra Tokelli, 'MasterChef All Star'da şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. "MasterChef'e iyi ki katıldım" diyen Tokelli, yarışma sürecinde özel hayatından bahsetmediğini söyledi.

|

Esra Tokelli, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. MasterChef'in All Star sezonunu şampiyonlukla tamamlayan yarışmacı, tarzıyla ilgili yorumlara değindi.

"KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Ben hiçbir zaman 'Çok iyi türban takıyorum. İslamiyeti çok iyi yaşıyorum' demedim. O, Allah ile benim aramda. Kimseyi ilgilendirmez!

"HAYAT HİKAYEMLE GÜNDEME GELMEK İSTEMEDİM"

Sadece annesinin vefatından kısa bir süre söz ettiğini dile getiren Tokelli, "İki yıl önce annemi kaybettim ama onun dışında tamamen yemeklerimle gündeme gelmek istedim. Hayatımda yaptığım en doğru hareket MasterChef'e katılmak oldu" şeklinde konuştu.

"MEHMET ŞEF SERT KARAKTERLİ"

Fenomen yarışmanın jüri üyeleri hakkında yöneltilen soruyu cevaplayan Esra Tokelli, "Danilo Şef eğlence için yaşıyor, stüdyoda patenle gezip herkese neşe veren kişi. Mehmet Şef disiplinli ve sert karakterli. Somer Şef ise babacan ve herkese abilik yapan kişi" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.