Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Kutsal Damacana 4' filminden ilk kareler

İlk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Kutsal Damacana' serisinin son filminin çekimleri tamamlandı. Komedyen Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı film, Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş hikayesini konu alıyor.

|

Yarattığı ‘Papaz Fikret’ karakteriyle dikkat çeken Şafak Sezer, 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filmiyle ilgili, "Sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hâlâ tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. Kutsal Damacana ile hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz" dedi.

Senaryosunu Kamuran Süner’in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin'in oturduğu Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.