Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İkinci tanıtımı yayınlandı

Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminin ikinci tanıtımı yayınlandı.

|

Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminin ikinci tanıtımı yayınlandı. Zuhal Olcay’ın yanı sıra Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Hülya Gülşen ve Eli Mango’nun da ilk görüntülerinin yer aldığı video, sosyal medyada ilgi gördü. Yapım, 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminin ikinci tanıtımı yayınlandı. Zuhal Olcay’ın yanı sıra Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Hülya Gülşen ve Eli Mango’nun da ilk görüntülerinin yer aldığı video, sosyal medyada ilgi gördü. Yapım, 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.