Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hülya Koçyiğit: Hep evimdeymişim gibi hissediyorum!

Türk sinemasının efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzonlular ile bir araya geldi. Sinemaya, oyuncu arkadaşlarına, ailesine dair anılarını anlatan usta sanatçı, seyircilerinin de sorularını cevapladı.

|

Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında söyleşiye katılan Hülya Koçyiğit, sinemanın bireysel değil, yönetmen sanatı olduğunu ve bu başarısını da yönetmenlerine borçlu olduğunu dile getirdi.

Söyleşi sonrası dakikalarca ayakta alkışlanan oyuncu, kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle tek tek ilgilenmeyi ve fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

"AYNI EVDEYMİŞ GİBİ BİRBİRİMİZİ YAKINDAN TANIYORUZ"

76 yaşındaki sanatçı, sosyal medya hesabından Trabzon ziyaretine dair, "Kültür Yolu Festivali kapsamında bugün Trabzon’daydım. Güzel memleketimin hangi köşesine gidersem gideyim hep evimdeymişim gibi hissediyorum. Çünkü sinemaya adım attığımdan beri aynı evdeymiş gibi birbirimizi yakından tanıyoruz aslında. Bunu bana hissettiren sizlere, bu şansı sağlayan sinemaya sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.