Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hull City taraftarlarını ağırladı! Acun Ilıcalı dövmesi dikkat çekti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün akşam sahibi olduğu İngiliz kulübü Hull City'nin 50 taraftarını Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıda ağırladı.

|

Hull City takımı ve taraftarları ile birlikte Etiler'de bulunan Nusret'de yemek yiyen Acun Ilıcalı, bir gün sonra Championship ekibinin taraftarları ile tekrar bir araya geldi.

55 yaşındaki televizyoncu, Arnavutköy'de bir balıkçıda ağırladığı taraftarlarla tek tek fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü'nün son seçiminde yönetim kuruluna giren Acun Ilıcalı'ya ilgi büyüktü.

"HARİKA BAŞKANIN DÖVMESİNİ YAPTIRMAK İSTEDİM"

Hull City'nin çılgın bir taraftarı, sırtında bulunan takımın futbolcularına ait dövmeyi gösterdi. Sırtında bir de Acun Ilıcalı'nın portresi bulunan taraftar, "Bu harika başkandan sonra onun da dövmesini yaptırmak istedim. Bizler çılgın bir taraftar grubuyuz" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.