Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Etkinliğe havadan indi!

Sefo’nun, önceki akşam Galataport’taki bir etkinliğe trafik yoğunluğunu bahane ederek, helikopterle gitmesi görenleri şaşırttı.

|

SEÇKİN ŞENVARDAR - Sefo, yüzü olduğu dondurma markasının basın toplantısına yoğun trafiğe takılmamak için helikopterle katıldı. Rapçinin, Karaköy Galataport’ta gerçekleşen etkinliğe hava yolu aracıyla gitmesi çevredekileri şaşırttı. Cornetto markası için hazırladığı ‘Yanıbaşımda’ şarkısının klibinde yapay zekâ kullanılmasına Sefo, “Bir süper kahraman ya da çizgi film karakteri gibi hissettim, keyifli bir iş oldu” açıklamasını yaptı.

A Milli Futbol Takımı için ‘Türkiyem’ adlı parça yapan rapçi, “Gruptan çıktık, mutluyum. Çok güzel oldu. Başarıyla ilerliyoruz, umarım şampiyon da oluruz. Milli takıma şarkı yaptığım için çok sevinçliyim” diye konuştu. Alişan’la sahne kıyafetleri polemiğine giren Sefo, “Alişan Abi sevdiğimiz, çocukken gördüğüm ve takip ettiğim bir karakter. Saygı duyuyorum, büyütmek istemiyorum konuyu. Karşılıklı atışma olmasın, sever ve sayarım” ifadelerini kullandı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.