Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

En seksi erkek Hugh Jackman

PEOPLE dergisi, 2008’in “hayattaki en seksi erkeği” olarak fantastik “X-Men” film serisinin yıldızı Hugh Jackman’ı seçti

|

“X-Men” filminde Wolverine’i canlandıran Jackman’in listesinin birinci sırasında yer almasında, kaslarının ve etkili sesinin rol oynadığı belirtiliyor. Avustralyalı oyuncunun gösterime yeni giren “Australia” filmindeki rol arkadaşı Nicole Kidman ise Jackman’i “sert ve romantik” olarak tanımlıyor. 40 yaşındaki oyuncunun en seksi erkek seçilmesinin bir diğer nedeni olarak kendisinden 8 yaş büyük eşi Deborra-Lee Furness ile 12 yıldır sürdürdüğü evliliği gösteriliyor. Listede aktör Daniel Craig, ABD’li yüzücü Michael Phelps, Çinli piyanist Lang Lang ve “Dirty Sexy Money” dizisinin oyuncularından Blair Underwood bulunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.