Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dünyaca ünlü yıldız Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor!

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.

|

İlk defa Amerika dışında yapılacak Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü galasına katılacak dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone, geliyor. Yıldız isim, Global İkon Ödülü'nü alacak.

Sanatçı, bir otelin ev sahipliği yapacağı, dijital bir platformun ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte için 28 Temmuz'da İstanbul'da olacak.

İSTANBUL'UN TARİHİ YERLERNİ MERAK EDİYOR!

Tarihi yerleri merak eden Stone'nun, Bodrum öncesinde İstanbul'da başta Ayasofya ve Kapalıçarşı olmak üzere, birçok yeri gezmek istediği öğrenildi.

ÖZEL UÇAKLA BODRUM'A GEÇECEK

Bir gün Boğaz turu yapacak olan sanatçı, yetkililerden hiçbir özel istekte bulunmadığı öğrenildi. Üç gün İstanbul'da kalacak olan Stone, daha sonra özel uçakla Bodrum'a geçecek. Ödül gecesinden sonra Bodrum'da ayrılmayacak olan sanatçı, otelde kalarak, tatil yapacak.

"TÜRKİYE'NİN ADININ HOLLYWOOD'DA GEÇMESİNE OLANAK SAĞLAYACAK"

Törenin yapılması için bir yılı aşkın süredir uğraşan Altın Küre yönetim kurulu üyesi Barbaros Tapan, büyük sevinç ve gurur yaşadığını ifade etti.

Tapan, "Ülkemizin daha fazla uluslararası etkinliğe ihtiyacı var. Bu tür organizasyonlarla ne kadar harika bir ülke olduğumuzu dünyaya göstermemiz gerekiyor. Bu etkinlik gelecekte daha fazla uluslararası işbirliğine kapı açacak buna inanıyorum. Başkanımız Helen Hoehne'nin katılımı Sharon Stone'un sahip olduğu sağlam dostluklar Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak" dedi.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.