Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Celil Nalçakan'dan Ahu Yağtu'ya: Seni şuursuzca seviyorum!

Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu'nun aynı dizide rol almalarının ardından haklarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Bu söylentileri yalanlayan ikiliden Nalçakan, Yağtu'nun doğum gününü kutlamasıyla bir kez daha ilişki söylentilerinin fitilini ateşledi.

|

'Kardeşlerim' dizisinde birlikte rol alan Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu'nun duygusal olarak yakınlaştıkları iddia edilmiş, ikili bir dönem sık sık birlikte görüntülenmişti.

Ancak oyuncular aşk iddialarını yalanlamış, Nalçakan; "Bizimki set kardeşliği" açıklamasında bulunmuştu.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Celil Nalçakan, dün 46'ncı yaşına basan Ahu Yağtu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, bir kez daha ilişki söylentilerinin fitilini ateşledi.

Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, rol arkadaşının karesine siyah kalp emojisi de ekleyerek şu mesajı yazdı:

Seni şuursuzca seviyorum Atu Yağtu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima...

"ÇOK SEVİYORUM SENİ"

Yağtu da bu jeste kayıtsız kalamayarak; "Cancağazım, çok seviyorum seni" mesajıyla meslektaşına yanıt verdi.

Celil Nalçakan'ın kısa sürede 28 bine yakın beğeni alan gönderisine, "Havada aşk kokusu var! Buram buram hem de", "Doğum gününü kutlamış, bunu aşka çevirdiniz... Espri yapmış" ve "Aşk ilanı mı bu?" ve "Sevgili misiniz yoksa?" şeklinde yorumlar yazıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.