Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Yılmaz'ın tatil eğlencesi! Çocuklarla top oynadı

Eski milli futbolcu ve Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Denizden çıkan ünlü isim, etrafını saran çocuklarla top oynadı.

|

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz'e 3-0 mağlup olan A Milli Takım'a destek vermişti.

"GEREKEN DERSLER ÇIKARILIR"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski futbolcu, "Çok genç, potansiyelli, pırıl pırıl bir oyuncu grubuna sahibiz. Hatalar bu oyunun parçası. Gereken dersler çıkarılır. Devam eden turnuvada acımasız eleştiriler kimsenin bir işine yaramayacak. 'Bizim Çocuklar'a güvenelim, destek olalım" ifadelerini kullanmıştı.

ÇOCUKLAR ETRAFINI SARDI

Eski milli futbolcu Burak Yılmaz, önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere takıldı. Bir plajda görüntülenen oyuncuyu denizden çıktıktan sonra çocuklar etrafını sardı.

Yılmaz çocukların 'top oynayalım' isteğini geri çevirmedi. Top sektiren 38 yaşındaki Yılmaz, eski günlerini hatırlattı.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI

Çocuklara topa nasıl vurmalarını ve pas atmalarını da gösteren ünlü isim, eğlenceli anlar yaşadı.

O sırada aynı plajda olan oyuncu Pelin Karahan'ın iş insanı eşi Bedri Güntay da o anları telefonunun kemerasıyla çekerek ölümsüzleştirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.