Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Birce Akalay paylaştı, Hakan Kurtaş yanıtsız bırakmadı! 'Amirim vuruldum'

Güzel oyuncu Birce Akalay'ın dijital platformda yayınlanan Mezarlık dizisinin 2. sezon çekimlerine başladığını duyurmuştu. Akalay, setten görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Hakan Kurtaş'tan yorum gecikmedi.

|

Murat Ünalmış (2011–2012) ve Sarp Levendoğlu'yla (2014–2017) evlenip boşanan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı.

14 ŞUBAT'TA EL ELE FİLM İZLEDİLER

'Aramızda Kalmasın' magazin programının haberine göre; ünlü çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’ndaki bir sinemada Oscar adayı ‘Zavallılar’ filmini el ele izlemişti.

'Yer Gök Aşk', 'Asi', 'Kuş Uçuşu', 'Siyah Beyaz Aşk' gibi projelerde boy gösteren Birce Akalay, şimdilerde dijital bir platformda yayınlanan 'Mezarlık' dizisinin ikinci sezonunun çekimlerinde yer alıyor.

Başarılı kariyeriyle sık sık adından söz ettiren isim, özel hayatıyla da gündem oluyor.

"ÖNEM BAŞKOMİSER"

'Mezarlık' dizisinin yıldızı Birce Akalay, Instagram hesabından dikkat çeken fotoğraflar paylaştı. Akalay'ın Önem başkomiser olarak verdiği pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

"AMİRİM VURULDUM AMA KURŞUNLA DEĞİL"

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünde yer aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisi ile izleyici karşısına çıkan Hakan Kurtaş'tan sevgilisine yorum gecikmedi. Yakışıklı oyuncu gönderilerin altına: 'Amirim vuruldum ama kurşunla değil' yorumunu yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.