Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz birlikte görüntülendi!

Serkan Mehmet Durdu ile nikah masasına oturması beklenirken yollarını ayırma kararı alan Bestemsu Özdemir'in, Burak Deniz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Önceki gece Kadıköy'de kameralara yansıyan ikili, aşk söylentilerini inkar etmedi.

|

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile meslektaşı Burak Deniz, geçtiğimiz sene bir partide görüntülenmiş, ikinin yakın tavırları kafaları karıştırmıştı. Bodrum Türkbükü’nde bir markanın davetine katılan oyuncu ikili, gece boyunca birbirinden ayrılmamış, samimi görüntüler vermişti.

Saatlerce dans eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. İkili arasında davette başlayan yakınlaşma birlikteliğe dönüştüğü öne sürülmüştü.

"BESTEMSU İLE ZAMAN GEÇİRDİK"

Burak Deniz (33), aşk iddialarıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok arkadaşımla birçok davetlerde zaman geçiyoruz. Bestemsu ile de zaman geçirdik.

Güzel oyuncu ise "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum, el ele beni biriyle gördüğünüzde o benim ilişkimdir. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek birliktelik sorularına net cevap vermemişti.

KADIKÖY'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

33 yaşındaki Bestemsu Özdemir ile Burak Özdemir, son olarak geçtiğimiz gece Kadıköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Gece geç saatlerde mekandan ayrılan çift, arkadaşları ile birlikte bir arabaya sıkışarak bindi.

İkili, 'aşk' soruları karşısında sessiz kalsa da, beraber mekandan ayrılmaları birliktelik dedikodularını doğrulamış oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.