Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ayrıldıkları iddia edilmişti! İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın keyifli anları

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar gündeme gelmişti. Çift önceki gün, AVM'de objektiflere yansıdı.

|

"Yalan Dünya", "Çukur", "Kuş Uçuşu" gibi birçok projede yer alan İrem Sak, iki yıldır basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşıyor.

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORLAR!

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe el ele katılan çiftten İrem Sak, düğün öncesi basın mensuplarıyla muhabbet etmiş ve şu anlık evlilik düşünmediklerini açıklamıştı.

AYRILDILAR DENMİŞTİ

Güzel oyuncu ve basketbolcu sevgilisinin geçtiğimiz aylarda 'ayrıldığı' yönünde iddialar magazin gündemine düşmüştü. Korkmaz'ın ayrılık acısı çekiyor gibi gözükmediği ve geceleri dışarı çıktığı da söylentiler arasındaydı.

İrem Sak ve basketbol oyuncusu Furkan Korkmaz, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen sade ve doğal haliyle kendisini görüntüleyen muhabirlere poz veren ünlü çift,  yemek yiyerek keyifli anlar yaşadı.

YENİ SEZON ÖNCESİ DİNLENİYOR

Yeni sezon öncesi dinlendiğini ve üzerinde çalıştığı bir proje olduğunu belirten İrem Sak, evlilik soruları karşısında ise gülümsemekle yetindi. Daha sonra Vadistanbul Summer Festi gezerek keyifli bir gün geçiren İrem Sak ve Furkan Korkmaz samimi ve mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.