Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Akıma katıldı! Defne Samyeli buz gibi suya girdi

Defne Samyeli (52), fit hali ve güzelliğiyle sık sık magazin gündemine geliyor. Yıllara meydan okuyan iki çocuk annesi şarkıcı, son olarak sosyal medya hesabından soğuk su ile dolu küvete girdiği anları paylaştı.

|

Çağla Şıkel, şarkıcı Emre Altuğ ile evliliğinden olan oğulları Kuzey ile birlikte içi su ve buz dolu fıçıya girmişti. Ünlü isim, o anları Instagram hesabından paylaşmıştı. Şıkel'le başlayan buz dolu fıçıda meditasyon yapma akımına birçok ünlü isim katılmıştı.

Mustafa Sandal


Şevval Şahin


Engin Altan Düzyatan


Yasemin Şefkatli


AKIMDAN GERİ KALMADI

Popülerleşen buz dolu fıçıya girme akımına Defne Samyeli de katıldı. Buz yerine soğuk suya giren isim, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

"EKSİK KALMADIM"

Samyeli, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşıma: 'Eksik kalmadım. İlk deneme 3 dakika ama itiraf edeyim buz değil, sadece buz gibi su vardı, artık bir dahakine.' notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.