SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tam kıvamında pişen biber dolması için mutlaka yapın! Asla dağılmıyor ve içi çiğ kalmıyor

Türk mutfağının en sevilen geleneksel yemeklerinden biri olan biber dolması, hem lezzetiyle hem de görüntüsüyle sofraların yıldızı olmaya devam ediyor. Ancak dolmanın içinin çiğ kalması, pişirme sırasında dağılması ya da biberlerin tam kıvamında yumuşamaması gibi sorunlar, birçok kişinin bu lezzetli yemeği yapmaktan çekinmesine neden oluyor. Oysa birkaç basit ama etkili doğal yöntemle, tam kıvamında pişen ve dağılmayan biber dolması yapmak mümkün!

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.