SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Dolapta bekleyen salçanız hemen küfleniyor mu? Bu yöntemlerle taş gibi kalacak

Ev yapımı ya da hazır salçalar, özellikle kapağı açıldıktan sonra buzdolabında kısa sürede küflenebiliyor. Bu durum hem israf yaratıyor hem de sağlık açısından risk taşıyor. Salçanın küflenmesinin en yaygın sebepleri arasında hava ile temas, nem ve uygun olmayan saklama koşulları yer alıyor. Ancak doğru yöntemlerle salçanız aylarca taptaze kalabilir.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.