SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Beş yıldızlı otellerdeki gibi oluyor! Tam kıvamında tane tane pilavın püf noktası

Mutfağın en temel ama en dikkat isteyen tariflerinden biri olan pirinç pilavı, kıvamında yapıldığında adeta bir şef dokunuşu hissi verir. Beş yıldızlı otellerde sunulan, tane tane dökülen pilavlar her zaman hayranlık uyandırır. Ancak bu lezzetli görüntüyü evde yakalamak aslında sanıldığı kadar zor değil. Doğal yöntemlerle, katkı maddesi kullanmadan, mutfağınızda siz de bu kıvamı yakalayabilirsiniz.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.