AdvertorialÜnlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?
Sponsorlu

Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?

20.09.2024 - 14:25 | Son Güncellenme:

Kapadokya’nın önde gelen ailelerinden Alacaların düğünü kana bulandı. Hakim Alaca’nın, torunu Arhan Alaca’yı evlendirdiği görkemli düğün törenine silahlı saldırı düzenlendi. Ünlü iş adamının diğer torunu Cemal Alaca, gelinle dans ettiği sırada vuruldu. Polis her yerde katili arıyor.

Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ‘güzel atlar diyarı’ Kapadokya, şimdi faili meçhul bir cinayetle gündemde. Maktul ise bölgenin köklü ailelerinden Alacaların torunu Cemal Alaca. Kapadokya’yı sarsan cinayet, Alaca Ailesi’nin en mutlu gününde yaşandı.

ARHAN ALACA EVLENDİ

Ünlü iş adamı Hakim Alaca, genç yaşta vefat eden oğlu Tarık Alaca’dan olan torunu Arhan Alaca için görkemli bir düğün töreni düzenledi. Yurtdışında işletme eğitimi alan ve kısa süre önce Türkiye’ye geri dönen Arhan Alaca, İzmirli Deniz Dervişoğlu ile nikâh masasına oturdu. Bölgenin ileri gelenlerini buluşturan kır düğünü, misafirlerin dans edip eğlendiği sırada kana bulandı.

DANS EDERKEN VURULDU

Düğün merasimi devam ederken gelin-damat ve diğer konuklar dansa kalktı. Arhan Alaca’nın abisi Cemal Alaca, gelin Deniz Dervişoğlu’yla dans etmek istedi. Ancak tam bu sırada silahlar patladı ve Cemal Alaca kanlar içinde yere düştü.

Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişiler kayıplara karışırken, yaralanan Alaca acilen hastaneye kaldırıldı.

Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü

ALACA KONAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Düğünde eğlenirken kurşunlara hedef olan Cemal Alaca, kaldırıldığı şehir hastanesinde ameliyata alındı. Ancak doktorların çabası genç iş adamını hayatta tutmaya yetmedi. Cemal Alaca’nın vefat haberi, Alaca Ailesi’ni yıktı. Anne Gönül Alaca ve dede Hakim Alaca katilin bir an evvel bulunmasını isterken, polis soruşturmaya aileyi yakından tanıyanlardan başladı.

ANNE GÖNÜL ALACA YIKILDI

Alaca Ailesi’nin en mutlu günü, düzenlenen silahlı saldırıyla en acı güne dönüştü. Gönül Alaca, küçük oğlu Arhan Alaca’nın düğünü sırasında diğer oğlu Cemal Alaca’nın cinayete kurban gitmesiyle büyük yıkım yaşadı. Acı haberi hastanede, ameliyathanenin önünde beklediği sırada alan anne Gönül Alaca baygınlık geçirdi.

Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü

BABA OLDUĞU GÜN ÖLDÜ

Cemal Alaca’nın vefatının ardından ortaya çıkan bir gerçek duyanları kahretti. Genç iş adamı ilk kez baba olmaya hazırlanıyordu. Eşi Roza Alaca’nın hamile olduğu, Cemal Alaca’nın bebek müjdesini ilk aldığında büyük mutluluk yaşadığı ve doğum için heyecanla gün saydığı öğrenildi.

HEDEF ARHAN ALACA MIYDI?

Cemal Alaca’nın gelinle dans ettiği sırada vurulması, “Asıl hedef damat Arhan Alaca mıydı?” sorusunu akıllara getirdi. Bu soruyla birlikte gözler, bölgenin ileri gelen ailelerinden Karahanlara çevrildi. İddiaya göre hem dost olan hem de iş birliktelikleri bulunan Hakim Alaca ile Eşref Karahan, iki aile arasındaki bağı bir evlilik birliğiyle güçlendirmek için karar almıştı. Ancak Arhan Karaca’nın Eşref Karahan’ın kızı Lal Karahan yerine Deniz Dervişoğlu’yla evlenme kararı alması, iki aile arasında husumete yol açtı.

Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü

Hakim Alaca, Arhan Alaca, Deniz Dervişoğlu ve diğerleri... Kapadokya’daki faili meçhul cinayetle hayatları altüst olan bu insanların hepsi, aslında Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı”nın kahramanları... Mahsun Kırmızıgül imzalı dizinin ilk bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek…

İlandır