Teknoloji PES 2014 Hakkında İlk Detaylar Açıklandı

PES 2014 Hakkında İlk Detaylar Açıklandı

15.03.2013 - 13:03 | Son Güncellenme:

Tamindir Oyun Gündemi ile haftanın en popüler oyun haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

PES 2014 Hakkında İlk Detaylar Açıklandı

Haftalık Oyun Haberleri - 15.03.2013

Haberin Devamı

1-Lost Planet 3 Çıkış Tarihi Açıklandı

Capcom yaptığı bir duyuru ile Lost Planet 3'ün PC, PlayStation 3 ve Xbox 360'a 28 Haziran'da çıkacağını açıkladı.

2- PlayStation 4 Nvidia PhysX ve APEX Teknolojilerini Destekleyecek

Sony ve Nvidia, Nvidia'nın Physx ve ve APEX teknolojilerinin PlayStation 4'te kullanılacağını açıkladı. Bu teknoloji sayesinde PlayStation 4'te daha kaliteli interaktif ortamlar ve fiziksel efektler görebileceğiz.

3- Battlefield 4 26 Mart Tarihinde Kendini Gösterebilir

EA'in bazı oyun basınlarına gönderdiği davetiyeye göre firmanın yeni oyunu 26 Mart tarihinde duyurulacak. Davetiyede gözüken resim nedeniyle bu oyunun Battlefield 4 olduğu düşünülüyor.

4- FIFA 14'ten İlk Detaylar Duyuruldu

Haberin Devamı

FIFA 14'ün ilk detayları gün yüzüne çıktı. Yayınlanan ilk bilgiler bu yılki FIFA'nın daha çok online özelliklere odaklanacağını işaret ediyor.

5- Sony: PlayStation 4 Oyun Camiası Dikkate Alınarak Geliştirildi

Sony, PlayStation 4'ün oyuncular dikkate alınarak geliştirildiğini açıkladı. Sony yöneticilerinden Michael Denny konsolun PC mimarına sahip olması sayesinde hem oyuncuların hem de oyun geliştiricilerinin artık rahat edeğini belirtti.

6- Assassin's Creed 4 Black Flag Yetişkinler için Olacak

Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin's Creed 4 Black Flag'in senaryosu yetişkinlere hitap edecek. Korsanları oyun dünyasında yeniden tanımlayacaklarını söyleyen Ubisoft, oyunun hikayesinin çocuklara göre olmayacağını belirtti.

7- PES 2014 Hakkında İlk Bilgiler

Konami, PES 2014'ün ilk detaylarını paylaştı. FOX Engine isimli yeni bir oyun motoru kullanılacağı açıklanan PES 2014, oyuna eklenen yeni özellikler sayesinde bambaşka bir oyunla karşılaşıcağız gibi gözüküyor.

8- Star Wars: First Assault'un İlk Görüntüsü

Online FPS oyunu Star Wars: First Assault internete sızan bir ekran görüntüsüyle ortaya çıktı. Call of Duty benzeri Star Wars olarak adlandırılan bu oyunun iptal olup olmadığıysa henüz bilinmiyor.

9- Dishonored'ın yeni DLC'si The Knife of Dunwall Duyuruldu

Geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından biri olan Dishonored için hikaye odaklı bir DLC duyuruldu. Oyuna yeni mekanlar ve yeni silahlar ekleyecek The Knife of Dunwall ek pakedinde İmparatoriçe'nin suikastçısı Daud'u kontrol edeceğiz.

Haberin Devamı

10 - Sniper Elite 3 Yeni Nesil Konsollar İçin Duyuruldu

Yeni nesil konsollar için duyurulan oyunlardan biri de Sniper Elite 3 oldu. Yeni nesil konsollar ile birlikte PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için de çıkacacağı açıklanan oyunun çıkış tarihi olarak 2014 gösteriliyor.