Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'tan transfer hamlesi! İlk görüşme gerçekleşti

Son dakika: Beşiktaş'tan transfer hamlesi! İlk görüşme gerçekleşti

27.05.2022 - 19:11 | Son Güncellenme:

Michy Batshuayi ve Cyle Larin'le anlaşamayan Beşiktaş gelecek sezon için kadrosuna en az 2 santrafor takviye etmek istiyor. Siyah-beyazlıların tecrübeli golcüyü transfer etmek için harekete geçtiği ve ilk görüşmenin gerçekleştiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Beşiktaştan transfer hamlesi İlk görüşme gerçekleşti

Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda forvet hattına takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği tecrübeli golcü belli oldu. Beşiktaş'ın ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BATSHUAYI KESİN GİTTİ

Siyah-beyazlılarda takımdan kesin olarak giden isimler arasında Michy Batshuayi yer aldı. Chelsea'den kiralanan Belçikalı santrafor bu sezon beklentilerin bir hayli uzağında kaldı. Tecrübeli santrafor sezonun bitmesiyle birlikte Premier Lig devine geri döndü.

Son dakika: Beşiktaştan transfer hamlesi İlk görüşme gerçekleşti

LARIN'LE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaş'ta maddi konular konusunda bir türlü anlaşma sağlanamayan Cyle Larin, sezonun sona ermesiyle birlikte boşa çıktı. Siyah-beyazlılarda Kanadalı golcüyle yeniden bir araya gelineceği ve anlaşma noktası aranacağı kaydedildi.

GÜVEN YALÇIN'LA SÖZLEŞME YAKIN

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren bir diğer isim Güven Yalçın konusunda da anlaşma sağlanmasının yakın olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın tecrübeli santraforun yıllık ücretinde artış yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

ISMAEL İKİ FORVET İSTEDİ

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael takıma iki iyi santrafor istedi. Tecrübeli golcünün takımda gelecek sezon için kendi kadrosunu oluşturmak istediği öğrenildi.

Son dakika: Beşiktaştan transfer hamlesi İlk görüşme gerçekleşti

İTALYANLAR DUYURDU

İtalyan basınından II Mattino flaş bir son dakika iddiası ortaya attı. Siyah-beyazlıların bonservisi elinde bulunan Milan Djuric'i gündemine aldığı belirtildi.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Bosna Hersekli santraforla Beşiktaş'ın ilk görüşmesini gerçekleştirdiği haberin detaylarında yer aldı. Salernitana ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki santrafor Fiorentina'nın da talip olduğu vurgulandı.

Son dakika: Beşiktaştan transfer hamlesi İlk görüşme gerçekleşti

1 MİLYON EURONUN ALTINDA MAAŞ

Beşiktaş'ın yanı sıra Fiorentina'nın da Milan Djuric'le görüştüğü ve yıllık 1 milyon euronun altında bir maaş önerisinin tecrübeli futbolcuya önerildiği kaydedildi. Salernitana formasını geçtiğimiz sezon 33 kez giyen Milan Djuric, 5 gol ve 5 asist üretti.

Valérien Ismaël'in Beşiktaş ile ilk anları

Yazarlar