Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!

19.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, 5 maçtır galip gelemediği Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün Ankaragücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlı yönetim, Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos’la yolları ayırarak sezon sonuna kadar teknik sorumluluk görevine Serdar Topraktepe’yi getirmişti.

Beşiktaşta Serdar Topraktepeyle çifte hedef

Kartal ikinci kez koltuğa oturan Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacağı kritik maçtan 3 puanla ayrılarak hem 5 maçlık galibiyet özlemini bitirmek hem de yine Ankaragücü ile salı günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Rıza Çalımbay’ın ardından geçici olarak göreve getirilen Topraktepe idaresinde oynadığı lig maçlarında Hatayspor (1-2) ve Çaykur Rizespor (0-4) yenerken, Kasımpaşa’ya sahasında 3-1 mağlup olmuştu.

Kartal dün yaptığı idmanla Ankaragücü mesaisini tamamladı. Sakatlıkları bulunan Mert, Semih Kılıçsoy, Masuaku, Colley ve Bakhtiyor çalışmada yer almadı. Bu oyuncuların yokluğunda Ersin, Tayyip ve Umut Meraş’ın 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Yazarlar