Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular

Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular

26.04.2024 - 16:47 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.

Fenerbahçede sürpriz veda Ayrılığı duyurdular

Süper Lig'de EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda berabere kalarak Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde kazanarak şampiyonluk yolunda sarı-kırmızılıların hata yapmasını bekleyecek. Ligde şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler gelecek sezonun planlarını da yapmaya başladı. Büyük umutlarla transfer edilen yıldız isimle yolların ayrılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

6 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe'de yeni yönetimin ve yeni teknik direktörün kim olacağı Haziran ayında netlik kazanacak. Sarı-lacivertliler, Haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda yeni başkanını ve sonrasında teknik direktörünü belirleyecek. Gelecek sezonun kadro planlamasına seçimli genel kuruldan sonra geçilecek.

Sarı-lacivertlilerde 6 oyuncunun sözleşmesi sona erecek. Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü ve Serdar Dursun'ın dışında Mert Hakan Yandaş, Leonardo Bonucci, Michy Batshuayi ile Joshua King'in sözleşmeleri Haziran ayında sona erecek.

Fenerbahçede sürpriz veda Ayrılığı duyurdular

FERDİ VE SZYMANSKI'YE DEVLER TALİP

Sözleşmesi sona erecek olan oyuncuların dışında bu sezon performansıyla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Syzmanki için alınacak kararlar da yeni sezonun kadro yapılanmasında büyük rol oynayacak. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin iki oyuncuyu yakın takibe olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu için Arsenal'in izleme ekibinin Fenerbahçe'nin maçlarını yakın takibe olduğu iddia ediliyor. Sebastian Symanski için ise Napoli ve Tottenham'ın sarı-lacivertlilere teklif yapacağı öne sürüldü.

Fenerbahçede sürpriz veda Ayrılığı duyurdular

FENERBAHÇE'DE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İÇİN KARAR!

Fenerbahçe, devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü'nün geleceği için kararını verdi. 

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Fenerbahçe, milli futbolcuyu bonservisi ile renklerine katmak için harekete geçmeyecek.

Haberde, Fenerbahçe'nin bu kararında Çağlar'ın sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansın yönetimi ve teknik heyeti etkileyememesinin etkili olduğu belirtildi.

Fenerbahçede sürpriz veda Ayrılığı duyurdular

ATLETICO KAMPA ALACAK

Bu gelişme üzerine Atletico Madrid, gelecek sezon yaz kampında Çağlar Söyüncü'yü kamp kadrosuna alıp durumunu değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maça çıkan Çağlar Söyüncü, bu maçlarda 1 asist performansı gösterdi.

Yazarlar