Sigorta 3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek

3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek

26.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin sigorta şirketleri iştiraki olan MHR GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı ve 3.3 milyon katılımcıyla halka arzda en yüksek yatırımcı sayısına ulaşan GYO oldu.

3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek

Maher Yatırım Holding bünyesinde bulunan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın iştiraki olan ve ofis ve ticari gayrimenkul segmentinde faaliyet gösteren MHR GYO Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. Gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz

Haberin Devamı

Ergun, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoğlu, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, Grup yöneticileri, Yapı Kredi Yatırım temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

‘Güven merkezi’

Gong töreninde konuşan Uluçeçen, “Bugün burada olmamızın nedeni 3,3 milyon yatırımcının güvenini sağlayarak, grubumuzun gayrimenkul geliştirme şirketi MHR GYO’nun halka arzını başarıyla gerçekleştirmemizdir. Borsa İstanbul’da bugüne kadar gerçekleşen GYO halka arzlarında en yüksek yatırımcı sayısına ulaşan GYO olarak, bu alanda bizi rekora taşıyan yatırımcılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Halka arza katılan ve bundan sonraki süreçte borsadan hisselerini alacak yatırımcıların MHR GYO’ya inanarak bu yatırımları gerçekleştireceğinin altını çizen Uluçeçen, “Biz de MHR GYO’nun gerçekleştireceği projelerde bu gerçeği aklımızdan çıkarmayacağız. Küçük yatırımcıların haklarını ve çıkarlarını her şeyin önünde tutacağız” dedi. Uluçeçen, şunları söyledi: “Bize göre finansal grupta olmazsa olmaz koşul ‘güven merkezi’ olmasıdır. Faaliyete başladığımız günden itibaren milyonlarca müşteriye hizmet verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Quick Sigorta ve Corpus Sigorta ile 11,5 milyon sigortalımız şirketlerimizin güvencesi altına girdi. Maher Grubu altında kurduğumuz tüm şirketlerde bu vizyon ile çalışıyoruz.”

Yazarlar