Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nişasta Görmek Ne Demek? Nişasta Yediğini Görmek

Rüyada Nişasta Görmek Ne Demek? Nişasta Yediğini Görmek isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada nişasta görmek, pek iyi değildir. Patır­tılı, gürültülü yapacağınız bir evliliğe işaretle yorumlanır. Bazı kere de rüyada nişasta veya nişastadan yapılmış hel­va görmek veya yemek, sakin, gürültüsüz, patırtısız bir hayata işaretle, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, kendi halinde yaşayan, sakin bir yaşamınız olacağına işa­rettir şeklinde yorumlanır. Bazı kere de, nişasta ile ilgili rüya görmek, mal sahibi olmaya, bol rızka ermeye ve mut­lu bir hayat sürmeye işaretle yorumlanmıştır.

Başka bir rüya tabircisine göre; 

Rüyada Nişasta Görmek Ne Demek

Rüyada nişasta görmek, genellikle hayırlı anlamlara yorulur. Bazı yorumculara göre nişastanın ham maddesi ne olursa olsun rüyada görülen nişastanın anlamı bolluk ve berekettir. Aynı zamanda mutluluk, hanede huzur, rızk, helal mal gibi olumlu manaları da vardır. Bir kimse rüyasında nişasta görür ise kimse, evli ise mutlu, huzurlu bir yuva, sofrada bereket, helal kazanç, huzurlu yaşam manasına gelir. Rüyayı gören kişi bekar ise evlilik olacağına işaret eder. Ancak kimi yorumculara göre ise rüyada nişasta görülmesi evlilikte yolunda gitmeyen bazı durumları simgeler.

Bu yorumcular rüyada nişasta görmenin kötü manası olduğunu düşünür. Rüyasında nişasta gören bir kimse için eşiyle, dost, arkadaş ve akrabalarıyla tartışma yaşayacağına dalalet etmiştir. Aynı zamanda bu tartışmaların kavgaya hatta küslüklere neden olacağını belirtmişlerdir. Rüyada görülen nişasta tahıl ya da patatesten elde edilen un özü olarak nitelendirilebilir. Nişasta görmek genel olarak safi mala, hoş geçim haberine, emeğin karşılığını almaya ve ya debdebeli bir evliliğe işaret eder.

Nişasta Yediğini Görmek

Rüyada nişasta yediğini görmek genelde dirilti ve gürültüyle yapılacak bir evliliği simgeler. Bazılarına göre, rüyada nişasta görmek ve yemek, oldukça sakin ve durgun bir hayatı işaret eder. Bu kişinin kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadığı, kendi halinde bir hayat yaşadığını gösterir.

Nişasta yediğini gören bir kimse için arkadaşlarının arasında bulunan gizli bir düşmanı haberdar ettiği düşünülür. Bu kimse yüze gülen ancak rüya sahibinin iyi olmasını, başarı kazanmasını istemeyen kimselerdir.

 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.