Rüyada Fırtına Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fırtına Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fırtına Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada fırtına görmek, görenden ziyade görülen memlekete işaret olduğu gibi kısa zamanda hayatınızda önemli bir değişiklik olacağına, iş hayatınızda karışık safhalarla karşılaşacağı­nıza, şiddetli, rüzgarlı şimşek ve gök gürültüsü ile fırtına görmek, karada ve denizde görülen yerde fesat ve kargaşalık olacağına, bu­laşıcı hastalık ve kıtlık gibi bir musibet olacağına işarettir. Rüyada fırtına çıktığını görmek, pek iyi değildir. Fırtı­na rüyası iyiye ve hayra yorulmaz. Rüyasında bulunduğu bir yerde fırtına koptuğunu, fırtına çıktığını gören kimsenin evinde veya işinde (iş yerinde) bir tatsızlık, bir yaramazlık çıkacağına işaretle tabir edilir. Fır­tınadan çok zarar olduğunu görmek ise, bu tatsızlığın kö­tü sonuçlanacağına işaret ile tabir olunur. Rüyada fırtına görmek, bir belaya uğrama­ya, musibete ve eldeki malın telef olmasına işâret eder. Bazen de rüyada fırtına görmek, büyük bir günaha işâret eder. Bir kimsenin rüyada fırtınadan evinin çatı­sının uçtuğunu görmesi, o evden bir kişinin âhirete göç edebileceğine yorulur. Ürpertili, karanlık ve korku atmosferi içinde rüzgarın bir kimseyi bir yere götürmesi, zahmet ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere işâret eder. Ağaçları, evleri vs. alıp götüren ve her şeyi yıkan fırtına, umumi bela ve musibetlere işâret eder. Gök gürültüsüyle birlikte görülen rüzgar, gücü nispetinde kahredici olan devlet başka- nına yorulur. Şiddetli rüzgarın (fırtına) bir yöre halkının üzerine doğru esmesi, yöre halkı için korku ve şiddete işâret eder. Fırtına orada ağaçları kökünden sökerse, devlet başkanından kaynaklanacak olan gaza­ba işâret eder. Rüyada görülen rüzgar, estiği tarafa ve ekle göre tabir edilir. Hafif rüzgar, hastalıktan kurtulmaya; şimal rüzgarı, rahata kavuşmaya, gam ve kederden kurtulmaya işâret eder. Batıdan esen rüzgar afet ve belalara işâret eder. Güneydoğudan esen saba rüzgarı zafer ve müjdeye, rahmete, bolluk ve berekete işâret eder. Mutedil olarak esen rüzgar, hayır ve bere­kete işâret eder. Yerden toz ve toprak kaldıran rüzgar, sava­şa işâret eder. Yel ve hafif rüzgar, nezle ve baş ağrısı gibi yaygın ve sıradan hastalıklara işâret eder. Bilinen yönlerden esen rüzgarlar (imbat vs.) güzel ve hoş haberlere, rahmet ve bere­kete işâret eder. Kızılyel, ana babaya âsi olmaya delâlet eder. Rüyada sabah meltemi görmek, huzurlu bir hayata ve kolay elde edilecek mala işâret eder.

Farklı Bir Yorumcuya Göre:

Rüyalar; insanlara özgü olan bir özelliktir. Bununla beraber son zamanlarda bilim insanlarına göre hayvanlarda rüya görebilmektedir. Kimi zaman korkularak uyanılan rüyaların yorumları, çok olumlu olurken kimi zaman güzel rüyaların yorumu olumsuz olmaktadır. Rüyada fırtına görmek; genel şekilde olumsuz etki bırakmaktadır. Peki, rüyada fırtına görmek ne demek tüm detayları ile derledik. 

 Rüyada fırtına görmek; çok olumlu ve çok büyük farklılıklar şeklinde tabir edilmektedir. Rüyada fırtına görmek, kötü biçimde yorumlanmamaktadır. Rüyada görülen fırtına, her daim bireyin yaşamında pek çok durumun değişeceğine, çok güzel düzenin kurulmasına işarettir. Bu farklılıklar, rüya sahibinin önünde sonunda yaşayacağı farklılıklardır. 

 Rüyada Fırtına Görmek

 Rüyada fırtına görmek; rüyayı gören bireyin yaşamında olumlu ya da olumsuz olarak birçok farklılık yaşanmasına işarettir. Bununla beraber rüya sahibinin, haber almasına, yoğun bir çalışma yaşamının olmasına işaret eder. Rüyada fırtına görmek; bazı rüya yorumcularına göre rüyayı gören bireyin yaşamının olumlu olarak değişmesi ve düzene girmesi olarak tabir edilmektedir. 

 Rüyada Şiddetli Olan Fırtına Görmek

 Rüyada şiddetli olan fırtına görmek; rüyayı gören bireyin üzüleceği olayların olmasına ve bireyin bu duruma hazırlıklı olması gerektiğine delalet eder. 

 Rüyada Fırtınanın Kopması

 Rüyada fırtınanın kopması; nasıl tahribat yapmasına, ne şekilde esmesine ve şiddetine göre tabir edilmektedir. Kasırga gibi şiddetli şekilde kopan bir fırtına hastalığa işaret etmektedir. Bununla beraber hafif şiddette kopmuş olan bir fırtınaysa hastalığı iyileşmesine tabir edilir. 

 Rüyada Fırtınaya Yakalanmak

 Rüyada fırtınaya yakalanmak; rüyayı gören bireyin şiddetine bağlı olarak yorumu değişir. Fırtınada her türlü şeyin yeri değişiyorsa, rüya sahibinin kötü değişimlere hazırlıklı olması gerektiğine delalet ederi Bunun yanı sıra bu rüya, rüya sahibinin yaşamına yeni bir yol çizmesi gerektiğine işarettir. 

 Rüyada Rüzgarlı Fırtına Görmek

 Rüyada rüzgarlı fırtına görmek; rüyayı gören bireyin çalışma yaşamının çok sorunlu ve yoğun olmasına, birçok defa şansızlık yaşamasına ve bu yüzden rüya sahibinin psikolojisinin bozulmasına işarettir. 

 Rüyada Hortumlu Fırtına Görmek

 Rüyada hortumlu fırtına görmek; rüyayı gören bireyin herkesten hayırlı dualar almasına işaret eder. Rüya sahibi, yakınında destek alacak ve zenginlik elde edecektir. Rüyada hortumlu fırtına gören rüya sahibi, işlerinde önemli problemler yaşanabilir. Rüya sahibi, yaşadığı sorunlardan ötürü hastalanabilir. Rüyada hortumlu fırtına görmek; zor zamanların geride kalmasına ve rahata çıkmasına yorumlanır. 

 Rüyada Karlı Fırtına Görmek

 Rüyada karlı fırtına görmek; rüyayı gören bireyin yaşamında kimi problemler olmasına delalet eder. Rüyayı gören bireyin, kazancının azalmasına ve iş sahibi olmak adına uğraşmasına işarettir. Rüyada karlı fırtına görmek; rüya sahibinin kazancının artmasına ve olumlu insanlarla karşılaşmasına yorumlanır. Rüyada karlı fırtına, rüyayı gören bireylerin hem etrafındaki hem de kendisinin zarar görmesine neden olacak olayların yaşanmasına ve bu yüzden de sorunlu zamanlar yaşanmasına tabir edilir. Genel olarak bu rüya, pek olumlu değildir. 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.