Venüs ve Mars burç değiştiriyor

Aşk, cesaret ve değer verdiğimiz konularda daha girişken bir dönemdeyiz.

Sevgili okurlar, bugünlerde ilişkilerimizi ve girişimlerimizi yakından etkileyen yeni ve canlandırıcı bir dönem başlıyor. Venüs ve Mars, arka arkaya, 29 ve 30 Nisan tarihlerinde burç değiştiriyorlar. Venüs zararlı olduğu Koç burcundan çıkarak Boğa’ya yerleşmekte ve 23 Mayıs’a kadar da bu burçta kalacak. Venüs’ün kendi burcu olan Boğa burcuna ilerlemesi ilişkilerimizde, beğenilerimizde ve güven arayışımızda daha sağlam, daha dayanıklı ve keyifli olmaya bir işaret sayılır. Bu dönemde hayatın güzel yönlerine, tatmine ve uzun vadeli isteklerimize daha fazla yönelebiliriz. Aşkta ve arkadaşlıklarda daha sağlam ve yapıcı bir tavır sergileyebiliriz. Aynı zamanda parasal konularda daha istikrarlı ve yapıcı bir tavır içine girebiliriz. Toprak elementinden Boğa, Başak ve Oğlak bu transitten çok daha akıcı şekilde yararlanabilir. Dolayısı ile bu dönemde, kadınlara yönelik alanlarda, güzellik, uyum ve estetik içeren konularda pozitif ve daha tatmin edici sonuçlar elde edebiliriz. Venüs’ün bu konumu içsel dengemizi geliştirme ve uyum arama kapasitemizi destekliyor olacak.

Haberin Devamı

Aynı zamanda mücadele ve savaş gezegeni Mars’ın da yine yönetici olduğu Koç burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Yakın bir zaman önce 8 Nisan’da Koç burcunda Güneş tutulmasının gerçekleştiğini de akla getirirsek, bu yeni dönemde daha fazla girişim, cesaret ve yeni başlangıçlar yapma şansı da elde edebiliriz. Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesi denge ve huzuru desteklerken, diğer yandan Mars bizi daha girişken ve heyecanlı kılmakta. Mars bir gece gezegeni olduğu için bu burçta çoğu zamanda daha ateşli ve kontrolsüz de davranabilir ancak yine de bu dönemde samimi bir tutum ve kendimizi ortaya koyma yönünde oldukça hızlı ve kararlı bir tutum içinde olabiliriz. Bu durumda eğer Mars’ın sunduğu canlılığı ve girişim gücünü olumlu yönde yönetebilirsek, sanatta ve yaratıcı alanda, iş ve parasal konular içinde kendimizi daha rahat ifade etme ve ilerleme olanağı bulabiliriz. Nitekim Koç burcundaki Güneş tutulması da bu döneme daha dinamik, yenilikleri ve liderliği destekleyen bir motivasyon kazandırmakta.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuza göre Venüs ve Mars transitleri size neler getiriyor?

23 Mayıs’a kadar olan dönemde, eğer yükselen burcunuz Koç ise kendinizi daha serbest, girişimci ve istekli bulabilirsiniz. Yeni başlangıçlar atarken dümende olduğunuzu görebilir ve aynı zamanda maddi kaynaklarınızı ve aradığınız desteği daha başarılı şekilde kullanabilirsiniz. Boğa ise bu dönemde hayatın güzel yönlerine ve zevklere, ilişkilerinize, aşka daha güçlü bir odaklanma hissedebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanma imkanınız var. Ancak bu dönemde kimi zaman düşünmeden atılan adımlar ya da riskli girişimler sizi huzursuz da edebilir. İkizler ise bu dönemde arkadaşlar ve gruplar içinde daha aktif ve istekli olabilirsiniz. Hedeflerinize ilerleme konusunda içinizdeki cesareti ortaya koyabilirsiniz. Diğer yandan aşkta ve kadınlarla ilgili konularda sizi zaman zaman kontrolsüz kılan ya da gizlilik içeren koşullar gündeme gelebilir. Yengeç ise bu dönemde iş hayatında yeni adımlar, cesaret ve mücadele dikkat çekmekte. Aynı zamanda kendinizi rekabetçi bir ortam içinde bulabilirsiniz. Yine de bu dönemde arkadaşlar ve gruplardan gelen destekler ve uzun vadeli planlarınızı olumlu gelişmeler de görebileceksiniz. Aslan ise bu dönemde gerek işinizde, gerekse başkalarından, yeni kişi ve yerlerden kazanabileceğiniz daha fazla ilham ve heyecan içeren fırsatlar söz konusu. İş hayatında, statünüzde daha fazla ilerleme ve tanınma imkanı içindesiniz. Fikirlerinizi daha fazla ortaya koyabileceğiniz, uzaklarla ilgili işlerle de ilgilenebileceğiniz bir dönemdesiniz. Başak ise bu dönemde yeni insanlar, yabancılar, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler mutluluk getirmekte. Olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Ancak bu dönemde zaman zaman bazı endişe ya da korku içeren durumlar, riskli koşullar içinde de olabilirsiniz. Finansal konulara daha özenli yaklaşmalısınız.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde evlilik ve ilişkilerinizde kritik bir dönem başlamakta. Yeni değerlendirmeler ve muhasebeler söz konusu. Denge kurmak ve ilişkileri yönetme konusunda daha sakin ve dengeli olmalısınız. Böylece ortak kazançlar da mümkün hale gelebilir. Akrep ise bu dönemde ilişkilerinizde, karşılıklı konularda yeni fırsatlar ve destekler dikkat çekebilir. Kadınlarla ilgili konular dikkat çekebilir. Aynı zamanda iş ortamında yenilik, daha fazla iş ve fiziksel açıdan test edici durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yay ise bu dönemde aşkta ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz, kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha cesur, kararlı ve mücadeleci bir tavır içinde olabilirsiniz. Aşkta macera ya da tartışmalı durumlar mümkün. İş ortamında ise daha fazla denge ve güzellik yaratmak söz konusu olabilir. Oğlak ise bu dönemde evinize, kişisel alana yönelik çabalar dikkat çekiyor. Toprak, aileden kaynaklanan konular, işte bitişler, başlangıçlar dikkat çekebilir. Aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda daha mutlu ve keyifli olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olumlu haberler de mümkün. Saka ise bu dönemde kişisel alanda, evinizde ve ailenizi ilgilendiren konularda daha yapıcı ve istekli olabilirsiniz. Toprak, gayrimenkullerle ilgili kazançlı adımlar mümkün. Aynı zamanda yakın çevrenizde de daha çok hareket, girişim ve yolculuklar dikkat çekebilir. Balık ise bu dönemde yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz fırsatlar, görüşmeler ve olumlu haberler ve anlaşmalar destekleyici olacak. İşte ve özellikle kazançlar yönünde cesaret göstererek yeni adımlar atabilirsiniz. Düşüncelerinizi somut hale getirmek daha kolay olacak.