Dekorasyon Homend'le tozlar sessizce gidecek

Homend'le tozlar sessizce gidecek

27.01.2012 - 15:04 | Son Güncellenme:

Yenilikçi küçük ev aletleri üreticisi Homend’den temizlik sırasındaki gürültü kirliliğine son veren sessiz ve güçlü bir elektrikli süpürge serisi: Deepsilence

Homendle tozlar sessizce gidecek

2010 yılında “Serving Life” sloganıyla yola çıkan akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleri üreticisi Homend, kullanıcılarını yepyeni bir ürün grubu ile tanıştırıyor: Deepsilence Elektrikli Süpürge serisi. Deepsilence Elektrikli Süpürge serisi güçlü ve sessiz motoru sayesinde ortamı tozdan kısa sürede arındırırken sessizliği ile size ve sevdiklerinize huzurlu bir ortam sağlıyor.

Haberin Devamı



“Tozlarla savaşta sessiz bir yardımcıya ihtiyacım var” diyenler için yaratılan Deepsilence Elektrikli Süpürge serisinin en özel üyesi Deepsilence 1209, 69 desibel seviyesinde çalışıyor ve sağladığı yüzde 35 enerji tasarrufu ile TUV Rheinland tarafından A enerji sınıfı özellikleri taşıdığına dair verilen bir sertifikaya sahip bulunuyor. 1200 Watt’lık yeşil motor ve 260 Watt’lık emiş gücü ile çalışan Deepsilence 1209, HEPA (H13) filtresi sayesinde toz ve bakterileri içine hapsediyor, tek bir toz tanesinin bile kaçmasına izin vermiyor. Yüzde 99,95 filtreleme performansıyla dışarı sadece temiz hava vererek ardında sağlıklı bir ortam bırakıyor. Tüm yüzeylerde kullanılabilen kuvvetli turbo fırçası, şık ve sağlam krom teleskopik borusu, 360 derece dönerek 314 metrekarelik bir alanda hareket özgürlüğü sağlayan hortumu, evinizde yer kaplamadan kolayca park edilme özelliği ve istediğiniz her yere rahatlıkla taşınması sayesinde Deepsilence 1209 kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı



Homend Deepsilence Elektrikli Süpürge serisinin bir diğer üyesi Deepsilence 1210, özel kaplamalı mikro bez torbası, her ortama uyum sağlayan turbo fırçası, anti-bakteriyel HEPA (H13) filtresi ve yataklar için özel olarak geliştirilmiş toz fırçası ile alerji sorunu olanların imdadına yetişiyor. HEPA filtresi sayesinde yüzde 99,95 filtreleme performansına sahip bu çok özel süpürge, 74 desibellik sessizlik seviyesi ile temizlik esnasında bulunduğunuz yeri gürültü kirliliğinden arındırırken sağlığınıza ve ortamın havasına özen göstererek toz alerjisine yol açan etkenleri ortadan kaldırıyor. İnci beyazı rengi ile dikkat çeken Deepsilence 1210, 2200 Watt giriş gücüyle çalışıyor ve maksimum 430 Watt çekiş gücü üretiyor. Halı, parke, mermer benzeri yüzeylerin yanı sıra koltuk araları ve yastık altları gibi ulaşılması en zor bölgelerin bile rahatlıkla temizlenmesini sağlıyor.



Serinin sonuncu üyesi olan koyu gri renk seçeneğindeki Homend Deepsilence 1211 Elektrikli Süpürge ise 2200 Watt giriş gücüyle çalışıyor ve 430 Watt çekiş gücüne sahip bulunuyor. 74 desibel seviyesindeki sessizliği ile öne çıkan bu ürün, tüm yüzeyler için kullanılabilen kuvvetli bir turbo fırça ile çalışıyor. HEPA 13 filtresi, 2000 Watt gücündeki motoru, 430 Watt’lık emiş gücü, 3 litrelik toz kapasitesi, 56-94 cm arasında ayarlanabilen 160 cm hortum uzunluğundaki krom teleskopik borusu, zengin aksesuarları ve 7,25 metre boyundaki güç kablosu ile fark yaratıyor. Deepsilence 1211 Elektrikli Süpürge alan herkese 2 adet mikro bez, 1 adet yıkanabilir bez torba ve 10 adet kağıt torba hediye ediliyor.

Haberin Devamı



Homend’den alınan her üründe olduğu gibi Deepsilence Elektrikli Süpürgelerde de tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak dileyen müşteri, sorunlu cihazını teslim fişi alarak Homend’e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasında sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Haberin Devamı



Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor.



Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Magicook 2501 Elektronik Aşçı, Deepsilence Elektrikli Süpürgeler, Grilliant 1401 Elektrikli Izgara, Foodrunner 2003 Mikser, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, S3 Steamcooker 2401 Buharlı Pişirici, Schott Cam Gövdeli Royaltea 1704 Çay Makinesi ve Royaltea 1701 ile Royaltea 1702 Konuşan Çay Makinelerinin dışında elektrikli cezveden çevreci elektrikli süpürgeye, dijital ütü ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, YKM, Boyner, KRC, Emsan, Media Markt, Saturn, Electro World, Teknosa, Darty, Evkur, Bimeks, www.hepsiburada.com, mağazaları ile seçkin züccaciyeler olmak üzere 600’ü aşkın noktada bulabilirsiniz.

Haberin Devamı



Deepsilence 1209 Elektrikli Süpürge fiyatı: 377 TL.
Deepsilence 1210 Elektrikli Süpürge fiyatı: 427 TL.
Deepsilence 1211 Elektrikli Süpürge fiyatı: 397 TL.

Yazarlar