Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Siyaset arenasında tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği görüşmede...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. AK Parti Genel Merkezi'ndeki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel görüşmesi, basına kapalı yapıldı. Özel'i, partiye gelişinde Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.İktidar ile muhalefet cephesi arasında bundan sonra diyalog ve müzakere sürecinin nasıl işleyeceği açısından da önem taşıyan görüşmeye, Özel kapsamlı bir sorun ve çözümler dosyası ile geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da başlayan görüşmede, Özel ve Erdoğan’ın yanı sıra birer kişi bulunuyor. AK Parti’de Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş görüşmeye katılırken, CHP cephesinden ise İstanbul Milletvekili ve emekli büyükelçi Namık Tan yer alıyor.

8 YIL SONRA BİR İLK

Görüşme 8 yıl sonra bir ilk niteliğinde. AK Parti ve CHP genel başkanları 2016'dan sonra ilk kez bir araya geliyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER