Oynatma Listesi
MAGAZİN

Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'

Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelediği “Ata Demirer Gazinosu” ile önceki akşam Volkswagen Arena’daydı. Annesinin seyirci olarak katıldığı gösterisinden sonra sosyal medyada yaşanan diyoloğu yayınlayan Demirer, güldürdü.

Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile sezonun İstanbul’daki son gösterisine çıkan ünlü komedyen, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Demirer, yaz turnesine çıkacağını da duyurdu. Sanatçı, “Ata Demirer Gazinosu” gösterisiyle Türkiye’yi dolaşacak, açık hava sahnelerinde sevenleriyle buluşacak.

VERDİĞİ KİLOLARLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamış ve hakkında çıkan mide ameliyatı haberleri yalanlamıştı.

BEĞENİ YAĞDI

Başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle de dikkat çeken Demirer, son olarak kardeşiyle olan benzerlikleriyle gündeme gelmişti. Instagram hesabından erkek kardeşi Cenk Demirer'le olan pozunu paylaşan ünlü isme sevenlerinden beğeni yağmıştı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ünlü komedyen son olarak Volkswagen Arena’da sahne aldı. Ata Demirer'in gösterisine annesi Ayten Kaçar katıldı. Demirer, annesini öperek karşıladı ve bu özel anları “Komedyenin Anneyle İmtihanı” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

ANNEDEN OĞLUNA TAKTİKLER

Başarılı komedyen sahneye çıkmadan önce annesine: 'Senden bahsedersem heyecanlanma. Tadını çıkar.' dedi. Bunun üzerine Ayten Kaçar, 'Şeyi anlatmanı istiyorum Kapalıçarşı'da esnaftan azar işitmişsin ya peynir alırken, ne yaptın abi sen kendine böyle, benim bildiğim Ata Demirer böyle değildi. Nasıl zayıfladın demiş ya?' deyince Ata Demirer'den 'Komedyene annesi sipariş veriyor. İyi seyirler anneciğim' cevabı geldi. Bu diyalog sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER