Sosyal Konut

Sosyal Konut

Son dakika sosyal konut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal konut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal konut haber sayfamızda...

Sosyal Konut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.832 sosyal konut haberi bulunmuştur.
Alaçatı’da 31 yıllık sorun çözüldü
Alaçatı’da 31 yıllık sorun çözüldüÇeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, S.S. Alaçatı Halk Sosyal Konut Kooperatifi'nin 31 yıllık mülkiyet sorununu çözdüklerini duyurdu.
21.09.2024Ege
Erdoğan'dan son dakika Narin Güran açıklaması
Erdoğan'dan son dakika Narin Güran açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Narin Güran ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım" ifadelerini kullandı.
9.09.2024Gündem
''Gayrimenkulde arz yönlü politika izlenecek''
''Gayrimenkulde arz yönlü politika izlenecek''OVP’deki gayrimenkul politikasına değinen Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı,''OVP kapsamında kira ve konut fiyatlarındaki gelişmeler göz önünde bulundurarak depremin oluşturduğu konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projelerin geliştirilmesi planlanıyor'' dedi.
9.09.2024Ekonomi
Bakan Kurum: İstanbul Boğazı'nda resmen çevre katliamı yaşanıyor
Bakan Kurum: İstanbul Boğazı'nda resmen çevre katliamı yaşanıyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Vaniköy'de yıkım tamamlandı. İstanbul Boğazı'nda resmen bir çevre katliamı yaşandı." dedi. Bakan Kurum iklim kanunu çıkacağını bildirdi.
6.09.2024Gündem
İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması
İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklamasıSaraçhane’de bulunan İBB Başkanlık binasında, İBB-KİPTAŞ Kentsel Dönüşüm Mali Destek Paketi Protokolü İmza Töreni düzenlendi. 17 Ağustos depreminin yıl dönümüne değinen İmamoğlu, " Biz, o acılardan yeterince ders almadık. Yapılması gerekenleri yapmadık. Milletimizin deprem kaygısından uzak, güvenli binalarda huzur içinde yaşamasını sağlamak için, bütün siyasi hesapları unuturuz. Gelin bunu böyle görelim. El birliğiyle, ne gerekiyorsa birlikte yapalım " dedi.
16.08.2024Gündem
Bakan Kurum: 2.5 milyon insanımız ciddi risk altında yaşıyor
Bakan Kurum: 2.5 milyon insanımız ciddi risk altında yaşıyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İstanbul'un 39 ilçesinde risk analizlerimizi tamamladık ve gördük ki bu şehirdeki toplam ev sayısının beşte biri, yani yaklaşık 1,5 milyon ev sağlıksız durumda. Olası bir depremde 600 bin konutun ilk dakikalar itibarıyla yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gördük. Yani yaklaşık 2,5 milyon insanımız çok ciddi risk altında yaşıyor" dedi.
16.08.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'En borçlu 5 belediye CHP'li' diyerek açıkladı: Gereken adım atılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'En borçlu 5 belediye CHP'li' diyerek açıkladı: Gereken adım atılacakSGK'ya en çok borcu olan 5 belediyenin CHP'li belediyeler olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de katıldığı programda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, 'Vals gösterisine dans gösterisine gelince para var, gazetecilere Roma'yı gezdirmek için para var, kişisel reklam için para var... SGK'ya borç ödemeye gelince para yok. İnsanda biraz utanma olur.' dedi. Bahaneleri kabul etmediklerini de söyleyen Erdoğan, gerekli adımların atılacağını ifade etti.
27.07.2024Gündem
Bakan Kurum Kilis'te konuştu! 'Kaybedecek tek bir saniyemiz yok'
Bakan Kurum Kilis'te konuştu! 'Kaybedecek tek bir saniyemiz yok'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem konutlarını bir an önce teslim etmek için çalıştıklarını söyledi. Bakan Kurum, "Şu anda 21. yüzyılın en büyük konut seferberliğini, deprem dönüşüm seferberliğini yürütüyoruz." dedi.
13.07.2024Gündem
MURAT KURUM KİMDİR? Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum nereli, kaç yaşında?
MURAT KURUM KİMDİR? Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum nereli, kaç yaşında? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu. Görevden af talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına, Cumhurbaşkanı kararı ile Murat Kurum atandı. Peki, Murat Kurum kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.07.2024Bilgi Rehberi
CHP lideri Özel: Kavga edecek kimse yok yanımızda
CHP lideri Özel: Kavga edecek kimse yok yanımızdaCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Beyoğlu’nda bir otelde 10.00’da düzenlenen Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı'nın ardından gazetecilerin sorularının yanıtladı
13.06.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Çevre yatırımları için 50 milyar TL nakdi destek sağladık
Bakan Özhaseki: Çevre yatırımları için 50 milyar TL nakdi destek sağladıkÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve daha temiz bir çevrede yaşanabilmesi amacıyla gerçekleştirilen çevre yatırımları için yerel yönetimlere 50 milyar TL değerinde nakdi destek sağladık" dedi.
4.06.2024Ekonomi
Arnavutköy'de kaçak yapı gerginliği! Belediye başkanından açıkalam
Arnavutköy'de kaçak yapı gerginliği! Belediye başkanından açıkalamArnavutköy'de kaçak yapıların yıkımı sırasında vatandaşlar ile yıkım ekipleri arasında çıkan arbedenin ardından çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yaşananların ardından Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Davut Paralı açıklamalarda bulundu.
30.05.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Vatandaşın tercihlerine hep saygı gösteririz
Bakan Özhaseki: Vatandaşın tercihlerine hep saygı gösteririzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Aslında demokratik bir ortamda herhangi bir partilinin A'dan Z'ye hangi parti derseniz deyin, işbaşına gelmesi olağandır. Vatandaşın tercihlerine de hep saygı gösteririz, 'Hayırlı olsun' deriz. Ancak yıllar içinde gördük ki, bazı arkadaşlar ne yazık ki bir araya gelmemek, birlikte hareket etmemek için, çalışmamak için bir sürü bahaneler buluyorlar" dedi.
29.05.2024Ekonomi
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması! 'Sağlam ve güvenli konutlar üretiyoruz'
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması! 'Sağlam ve güvenli konutlar üretiyoruz'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı yazılı açıklama ile TOKİ'nin son 22 yılda yaptığı konut sayılarını açıkladı. Bakan Özhaseki, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile son 22 yılda 1 milyon 365 bin 610 sosyal konut ürettik" dedi.
27.05.2024Gündem
Demografik değişime karşı aile güçlenecek
Demografik değişime karşı aile güçlenecekTürkiye’nin doğurganlık hızının, nüfusun kendini yenileme eşiği olan 2.1 seviyesinin altında olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bu durum sağlıktan ekonomiye, sosyal politikalardan çevre politikalarına kadar pek çok alanda değişimi ve riskleri beraberinde getiriyor. Demografik değişim ve dönüşüme karşı, aileyi güçlendirmek zorundayız” dedi.
16.05.2024Ekonomi
Baş edemeyeceğim hiçbir zorluk yok
Baş edemeyeceğim hiçbir zorluk yokİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Milliyet Ege Temsilcisi Aslı Öktener ve spor yazarımız Fatih Tanfer’e çalışmalarını anlattı.
13.05.2024Ege
Hollanda özel sektördeki ev kiralarına sınırlama getiriyor
Hollanda özel sektördeki ev kiralarına sınırlama getiriyorHollanda hükümeti, fahiş fiyatlara karşı kiracıları daha iyi korumak amacıyla serbest piyasadaki konutlara kira artış sınırlaması getiriyor.
28.04.2024Dünya
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
29.03.2024Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağızİstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024Haberler
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024Gündem
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz'
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz. Anadolu, bu açıdan bakıldığı zaman tarihi, kültürel ve doğal mirasıyla adeta bir cennet gibi. Hatta bizim bütün Anadolu'yu bir açık hava müzesi olarak ilan etsek bile haklı bir iş yapmış oluruz diye düşünüyoruz" dedi.
26.03.2024Ekonomi
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajı
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajıAK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi dikkat çeken mesajlar verdi.
26.03.2024Gündem
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz varAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız." dedi.
23.03.2024Gündem
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024Gündem
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettiler
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettilerİstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Topkapı’da Hak-İş buluşmasına katıldı. Kurum, 2019’da göreve gelen mevcut İBB yönetiminin namus sözü vermesine rağmen on binlerce işçiyi haksız yere işten attığını, söz konusu düzene 31 Mart akşamı son vereceğini belirtti.
17.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Konut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.