Gündem Doya Doya Moda bugün kim elendi? Doya Doya Moda kim birinci oldu? İki yarışmacı elendi...

Doya Doya Moda bugün kim elendi? Doya Doya Moda kim birinci oldu? İki yarışmacı elendi...

10.04.2020 - 18:16 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta kim birinci oldu? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. Hafta içi toplanan puanlardan en düşük puanı toplayan kişi yarışmaya veda etti. Haftanın en yüksek puanını toplayan kişi ise 6-10 Nisan haftasının birincisi olarak kolye kazandı.

Doya Doya Moda bugün kim elendi Doya Doya Moda kim birinci oldu İki yarışmacı elendi...

Hafta içi her gün izleyicisini ekrana kilitleyen Doya Doya Moda yarışmasının bugün 100. bölümü ekrana geldi. Günün konsepti ise 100. bölüm partisi oldu. 7 yarışmacı birbirinden farklı tarzlarıyla jüri karşısına çıktı. Kimi yüksek puan alırken, kimi ise düşük puan aldı. Peki Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta kim kazandı? Doya Doya Moda kim elendi? İşte 10 Nisan 2020 Cuma günü Doya Doya Moda'da yaşananlar...

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda yarışmasında 6-10 Nisan haftasının en düşük puanını toplayan üç kişi Mira, Nadire, Berfin oldu. Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Kemal Doğulu, 100. bölümün olması nedeniyle bu hafta iki ismin elendiğini duyurdu. Berfin ve Nadire Doya Doya Moda yarışmasına veda etti.

DOYA DOYA MODA KİM BİRİNCİ OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasında 6-10 Nisan haftasının en yüksek puanını toplayan kişi Sündüz oldu. Sündüz iki hafta üst üste birinci olarak yarışmada bir ilk yaşattı.

Yazarlar