Püf Noktaları Dış mekan masası nasıl yapılır?

Dış mekan masası nasıl yapılır?

16.08.2021 - 17:27 | Son Güncellenme:

Yaz demek, dış mekan demek… Sevdiklerinizle mümkün olduğunca dışarıda bir araya gelmek, açık havanın tadını çıkarmak için bir masa etrafında toplanabilirsiniz. Hele, bu masayı kendi elinizle yaptıysanız keyfiniz de katlanacaktır…

Dış mekan masası nasıl yapılır

 

Bir Kendin Yap projesini gerçeğe dönüştürmek için fikirler her zaman memnuniyetle karşılansa da, ilham ve motivasyon olduğu sürece dış mekan masası yapmak için konuda uzman olmak gerekli değildir. Birkaç basit yönerge izlenirse, ahşap plakalar kolayca bir keyif masasına dönüştürülebilir. Ancak kasalar veya pişmiş toprak kaplar kullanarak Kendin Yap projesi süresini azaltmak da mümkündür.

Haberin Devamı

Dış mekan masası nasıl yapılır

 

Kendi ellerinizle oluşturmak, öğeyi mekan boyutlarına ve aynı zamanda bir yerden diğerine taşınınca doğal olarak değişen ihtiyaçlara uyarlamanıza olanak tanır. Çünkü bazıları yaz yemeklerini büyük bir masada paylaşmaktan hoşlanırken, bazıları dışarıda samimi bir atmosfer yaratmak için alçak bir masa etrafında buluşmayı tercih ediyor. Güzel mevsim sürdüğü sürece bahçe masasının gerçek bir toplanma noktası haline geldiği söylenebilir.

Dış mekan masası nasıl yapılır

İster patinalı çıtalardan, ister ipten veya hatta beton karışımından yapılmış olsun, dış mekan masası, ev yapımı olduğunda gereksinimlere mümkün olduğunca yaklaşır. Hem silueti hem de boyutları dışarıda keyifli bir alan yaratmak için zemine uyarlanabilir - çünkü standart modeller önceden belirlenmiş standartları karşılar, her zaman bahçelerin gerçeklerine uyarlanmaz.

Haberin Devamı

Dış mekan masası nasıl yapılır

Böylece, bir “koridor” dış cephesinin özelliklerini karşılamak için basit ahşap kalaslarla dar bir oda yaratmak mümkündür. Masa bazen evde sahip olduklarımıza göre çizilir. Kullanılmayan saksılar, sebze kasaları gibi mevcut parçalara güvenmek, masrafları ve aynı zamanda israfı azaltır. Bazı Kendin Yap projeleri, eski bir masanın üstünü renkli seramik karolarla yenilemeyi kapsar.

Dış mekan masasının kendi versiyonunuzu oluşturmak için bu fikirler arasından birini seçebilirsiniz…

Dış mekan masası nasıl yapılır