Ege Başkan Gürün’e teşekkür ziyareti

Başkan Gürün’e teşekkür ziyareti

24.03.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kurulan Tarımsal Güçbirliği Kooperatifi ve ortakları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürün’e teşekkür ziyareti

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olması sonrası tarımda çok önemli hizmetlerin olduğunu söyleyen Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk tüm bu yapılan hizmetler ve Muğla’ya katkıları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Fatih Öztürk; “Muğla tarımda Büyükşehir Belediyemizle büyük bir atılım yaptı. Türkiye’nin en kapsamlı yerel tohum merkezinden tarım, gıda analiz laboratuvarlarına, meyve sebze kurutma tesisinden deneme bahçelerine, en önemlisi de üretim kooperatiflerini tek çatı altında toplamasıyla son 10 yılda tarımsal üretimde çok büyük hizmetler gerçekleştirildi. Sağladığı büyük katkılar için Osman başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Şimdi Muğla’da ürettiğimiz ürünlerin dünya pazarına satılmasının ve üreticimizin kazanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kooperatif başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.