Voleybol Voleybolda dev sponsorluk anlaşması!

Voleybolda dev sponsorluk anlaşması!

11.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun yeni sponsoru oldu. TVF Başkanı Üstündağ, “Bu yolculukta sponsorlarımızın katkısı çok önemli” derken, THY Başkanı Bolat “Federasyonu desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Voleybolda dev sponsorluk anlaşması

Türkiye Voleybol Federasyonu, Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşması imzaladı. THY Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bülend Atalar, TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, milli voleybolcular Eda Erdem, Tuğba Şenoğlu İvegin ve Oğuzhan Karasu katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en önemli iki kurumunun bu sponsorlukla yeniden bir araya geldiğini vurgulayan TVF Başkanı Üstündağ, “Türk voleybolu dünyanın ve Avrupa’nın zirvesinde. Bu uzun yolculukta sponsorlarımızın katkısı çok önemli. THY, bizim milli gururumuz, yol arkadaşımız, paydaşımız” derken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise şunları kaydetti:

“Ülkemizin değerlerini, zenginliklerini destekliyor ve dünyanın dört bir yanına taşıyoruz. Hem erkekler hem kadınlar bazında başarılarının daha yükseğe çıkması için çalışan TVF ve THY’nin faaliyet alanları farklı olsa da amacımız aynı. Voleybol federasyonunu desteklemekle gurur duyuyoruz. Aynı hedefe farklı yollardan giden paydaşlarız.”