Galatasaray Galatasaray'ın ilk transfer bombası netleşti! Sarı-kırmızılı takıma zor anlar yaşatmıştı

Galatasaray'ın ilk transfer bombası netleşti! Sarı-kırmızılı takıma zor anlar yaşatmıştı

16.05.2024 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray'ın ilk transfer hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu forma giymeye sıcak bakıyor.

Galatasarayın ilk transfer bombası netleşti Sarı-kırmızılı takıma zor anlar yaşatmıştı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan ve gelecek sezonun kadro planlamasını yavaş yavaş şekillendiren Galatasaray yönetimi, transfer konusunda yol haritasını belirledi. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcu...

Haberin Devamı

ZANIOLO’DAN KÖTÜ HABER

Sezon başında Aston Villa’ya kiralanan Nicolo Zaniolo, sakatlıktan döndükten kısa bir süre sonra yeniden problem yaşadı. Galatasaray yönetimi, 24 yaşındaki futbolcunun bonservisinin alınmaması durumunda satışına sıcak bakıyordu. Ancak İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti kötü haberi verdi. Spaletti, “Zaniolo ile konuştum. Sahalara geri dönmesi çok zor gibi görünüyor. Aslına bakarsanız, EURO 2024’te olma ihtimalini göz ardı ediyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasarayın ilk transfer bombası netleşti Sarı-kırmızılı takıma zor anlar yaşatmıştı

TETE’DEN 10 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan Tete, geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı veremedi. Brezilyalı kanat oyuncusunun da bu doğrultuda sezon sonunda büyük bir aksilik olmazsa takımdan ayrılması bekleniyor. 24 yaşındaki oyuncu için de ülkesinden Palmeiras’ın talip olduğu iddia edildi. Genç oyuncu için de 10 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu belirtiliyor. 

Haberin Devamı

İLK TRANSFER HEDEFİ ANGELO PRECIADO

Listenin ilk sırasında ise yeniden tanıdık bir isim var. Avrupa Ligi’ndeki eşleşmede göz dolduran Sparta Prag’lı Angelo Preciado ile görüşme gerçekleştirilecek. Ekvadorlu oyuncu, daha önce yapılan temaslarda sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak bakmıştı. Ancak Çek kulübüyle de yapılan müzakarelerin sonucu da belirleyici olacak. Preciado, Galatasaray-Sparta Prag maçlarında 2 gol, 1 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 26 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş'ın da radarında olduğu ileri sürülmüştü.

Galatasarayın ilk transfer bombası netleşti Sarı-kırmızılı takıma zor anlar yaşatmıştı

MERTENS'İN KALMA İHTİMALİ YÜKSEK

Sağ bek transferi erkenden tamamlanırsa, sonrasında ise orta sahadaki eksikler tamamlanacak. Özellikle Dries Mertens’in, gelecek sezon da takımda kalması hayli yüksek görülürken, Belçikalı oyuncunun zaman zaman dinlendirilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda bu bölgeyi uzun süreli olarak kapatabilecek bir ismin takıma kazandırılması gündemde. Ardından hedef 8 numara olacak. Lucas Torreira ve Kerem Demirbay, bu bölgedeki uyumu ile dikkat çekse de gelecek sezon Avrupa’da da başarı isteyen Cim Bom, bu bölgeye yıldız bir futbolcu almak istiyor. Gelen haberlere göre iç transferde de hareketli günler gelecek.

Haberin Devamı

İKNA EDİLMİŞ GİBİ...

37 yaşındaki Mertens, şimdilik bir sene daha futbola devam ettirilmeye ikna edilmiş gibi duruyor. Tecrübeli futbolcunun, şampiyonluk sonrasında kontratının uzatılması bekleniyor.