Galatasaray Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, Ali Koç'a sert çıktı: Haddinizi bilin!

Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, Ali Koç'a sert çıktı: Haddinizi bilin!

20.05.2024 - 12:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç galibiyet sonrası RAMS Park'a geldi. Statta gerginlik kavgaya dönüştü. Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa adaylığını koyan Süheyl Batum, sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'a tepki gösterdi.

Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, Ali Koça sert çıktı: Haddinizi bilin

Galatasaray'da 25 Mayıs Cumartesi günü yapılacak seçim öncesi başkan adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylar için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Haberin Devamı

İşte Batum'un açıklaması:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere hediye ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Türkiye büyük bir utanca tanık olmuştur. Galatasaray'ın çatısı altında, Ali Sami Yen isminin olduğu yerde, Galatasaray'ın yöneticisine parmak sallayan, "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" diyen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a hatırlatmamız gerekiyor ki banka hesaplarındaki hiçbir "0" Galatasaray'ın büyüklüğüyle boy ölçüşmesine yetmez.

'EN BASİT TABİRİYLE AHLAKSIZLIK'

Galatasaray'ın emektarı olan stat müdürüne saldırmak ve darp etmek ise en basit tabiriyle ahlaksızlıktır. Hakeza maç sonunda Ali Koç tarafından kullanılan ifadelerin tamamını büyük Galatasaray ailesi olarak kendisine iade ediyoruz. Burası Galatasaray! Galatasaray'ın seçilmiş yöneticisine, sporcusuna, kulübün emektarlarına, kurumsal kimliğine ve taraftarına dün gece yapılanları kimse bize kabul ettiremez. Dün gece bu rezilliğe hoyratça imza atan herkes hem hukuk hem de tarih önünde hesap verecektir. Hiçbir günlük başarı, hiçbir hedef, hiçbir kupa Galatasaray'a yapılan bu saldırıyı meşru gösteremez.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve bu menfur saldırıyı gerçekleştiren diğer ilgililer hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 106/1, 86/1, 125/1-4, 126 ve 216. Maddeleri uyarınca Tehdit, Kasten Yaralama, Hakaret ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama suçlarından ötürü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na tarafımızca suç duyurusunda bulunulacak olup, faillerin emsal mahiyette cezalandırılması için sonuna kadar hukuki mücadele yürütülecektir.

Tekrar ediyoruz, Galatasaray'a dokunamazsınız. Galatasaray asla sahipsiz değildir. Karşınızda biz varız, bütün Galatasaray camiası var!"