Gündem Özel olarak yaptırdıkları teknede ilk gece faciayla bitti! Ölüm uykusu

Özel olarak yaptırdıkları teknede ilk gece faciayla bitti! Ölüm uykusu

20.05.2024 - 13:42 | Son Güncellenme:

Bartın'da Kurucaşile ilçesinde tersanede özel olarak yaptırıp, teslim almak üzere geldikleri teknede geceyi geçiren Faik Kırcı (44) ve arkadaşı Murat Beycan (35), makine dairesinde ısınmak için kömürle ateş yakıp uyuyunca karbonmonoksit gazından zehirlendi. Kırcı ve Beycan hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da oturan Fatih Kırcı ve Murat Beycan, Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde yaptırdıkları 10 metre uzunluğundaki tekneyi teslim almak üzere 2 gün önce Ovatekkeönü köyündeki Ahşap Tekne ve Yat Yapım Tersanesi'ne geldi. 2 arkadaş, teknenin son kalan işlerini takip etti. Sonra da geceyi tamamlanmak üzere olan teknelerinde geçirdi.

Haberin Devamı

Özel olarak yaptırdıkları teknede ilk gece faciayla bitti Ölüm uykusu

TENEKE İÇİNDE KÖMÜR YAKTILAR

Kırcı ve Beycan, dün akşam da teknede kalıp, geceyi geçirmek istedi. İki arkadaş, tersanedeki teknenin makine dairesine girerek ısınmak için teneke içinde kömürle ateş yaktı. Makine dairesinin kapısını da kapatan Kırcı ve Beycan, bir süre sonra uyudu. 

Özel olarak yaptırdıkları teknede ilk gece faciayla bitti Ölüm uykusu

BUGÜN YOLA ÇIKACAKLARMIŞ 

Sabah saatlerinde tekne atölyesindeki ustalardan biri makine dairesine girince Kırcı ve Beycan'ı hareketsiz halde buldu. Durum, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede Faik Kırcı ve Murat Beycan'ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özel olarak yaptırdıkları teknede ilk gece faciayla bitti Ölüm uykusu

Kırcı ve Beycan'ın cenazeleri savcının incelemesi sonrası, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada teknenin işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Kırcı ve Beycan'ın bugün teknelerini teslim alarak yola çıkmayı planladıkları öğrenildi. (DHA) 

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9